День ангела Ксенії 2024: милі побажання та ніжні листівки, щоб привітати коханих

Читать на русском
Автор
12516
Надішліть милу листівку улюбленим Ксеніям
Надішліть милу листівку улюбленим Ксеніям. Фото Телеграф

Подаруйте настрій милою листівкою

Цього року за новоюліанським церковним календарем День ангела Ксенії відзначається не 6 лютого, а 24 січня. Це День преподобної Ксенії Римської, яка жила у V столітті, вона була дочкою римського сенатора. Ще молода дівчина вирішила, що хоче присвятити своє життя служінню Богу. Вона втекла з дому від деспотичного батька та оселилася в Олександрії, де збудувала церкву і стала дияконесою.

Цього дня прийнято вітати Ксеній із їхнім Днем ангела. Щоб порадувати близьких та коханих, які носять це ім’я, можна надіслати їм милу картинку з привітаннями чи мальовничу листівку.

Проявіть увагу та турботу про своїх рідних та близьких Ксенії, відправивши їм у месенджері або в соцмережах гарне привітання з теплими словами та побажаннями. А заразом і нагадайте, що цього року свято відзначається на два тижні раніше.

"Телеграф" підготував добірку гарних привітань у картинках із теплими словами та віршами, щоб ви могли відправити мамам, сестрам, дружинам, подругам чи колегам з ім’ям Ксенія.

День ангела Ксенії, листівки, привітання, вірші, картинки
День ангела Ксенії, листівки, привітання, картинки
День ангела Ксенії, листівки, привітання
День ангела Ксенії, листівки, привітання, вірші, картинки
День ангела Ксенії, листівки
День ангела Ксенії, листівки, привітання, вірші
День ангела Ксенії, картинки
День ангела Ксенії, листівки, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у січні 2024 року. Що відзначають, і коли відпочивають українці, календар.