Окуляри більше не будуть запотівати взимку: чим їх треба натерти

Читать на русском
Автор
3525
Чим намастити окуляри, щоб вони не запотівали
Чим намастити окуляри, щоб вони не запотівали. Фото 24tv.ua

Один дешевий засіб позбавить вас від цієї проблеми

Кожен, хто носить окуляри, взимку страждає від їх запотівання. Це приносить дискомфорт та неабияк дратує. Однак мало хто знає, як можна позбутися від цієї проблеми. Раніше ми розповідали, як позбутися запотівання дзеркала у ванній кімнаті, а тепер варто поговорити про окуляри.

Для того, аби окуляри не запотівали після того, як ви зайшли з морозу у приміщення, треба скористатися один засобом. Про це пише Meta.

Чому окуляри запотівають

Коли холодні лінзи стикаються з теплим повітрям, волога конденсується в краплі води, які затуманюють лінзи. Якщо щоразу протирати їх, будуть розводи. Так, можна просто почати носити контактні лінзи, однак вони не всім підходять і це не завжди зручно.

Що робити, щоб окуляри не запотівали

Вам потрібне звичайне мило. Відрізаємо від нього маленький шматочок та обережно протираємо ним лінзи з обох сторін. На склі з’являться мильні рештки. Їх треб прибрати серветкою з мікрофібри.

Річ у тім, що мило утворює так звану невидиму плівку, яка не дасть окулярам запотіти. Так ви зможете не дратуватися щоразу, коли заходите у приміщення після перебування на морозі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як розморозити лобове скло автомобіля швидко. Ми поділилися корисними порадами.