Проведіть вечір з друзями: 5 фільмів для зимового вечора

Читать на русском
Автор
11376
Чудова підбірка для перегляду у компанії (зображення створено за допомогою ШІ) Новина оновлена 15 січня 2024, 11:51
Чудова підбірка для перегляду у компанії (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, які фільми подивитись з друзями

Зима — це час для теплого пледу, гарячого шоколаду та захоплюючого кіно. Якщо ви шукаєте ідеї для спільного перегляду з друзями, то ця стаття для вас.

Відпочинок за обміном" (2006)

Це романтична стрічка про двох дівчат, які ніяк не можуть налагодити своє особисте життя. Але прийде момент, коли їм у цьому допоможуть.

Це обов'язковий фільм напередодні новорічних свят. Святкова атмосфера, романтичний сюжет та неймовірний акторський склад.

Пережити Різдво" (2004)

Це комедія про самотнє та звичайне життя багатого Дрю Летама, який вирвшує Різдво у рідному дачному будинку. І навіть те, що тепер цей будинок належить іншим людям, не може підірвати Різдвяний настрій Дрю.

Щоденник Бріджит Джонс" (2001)

Це душевна комедія про Бріджит Джонс, яку зовсім не влаштовує її життя. Аби щось змінити, дівчина вирішує розпочати з того, що записує власні думки у щоденник.

Ла-Ла Ленд" (2016)

Романтичний мюзикл, який високо оцінили глядачі. Це історія про фанатичного виконавця джазової музики на клавішах Себастьяна та мрійливу дівчину Мію, яка дуже хоче стати актрисою, постійно ходить на проби, але даремно.

Особистий охоронець" (1992)

Успішний романтичний трилер, який завоював шалену популярність. Знаменита співачка отримує погрозливі листи й звертається за допомогою до професійного охоронця. Несподівано між ними виникають почуття.

Незалежно від того, який фільм ви виберете, обов'язково приготуйте багато попкорну і напоїв, щоб насолодитися вечірнім переглядом з друзями.

Раніше "Телеграф" розповідав, про 4 фільми, які варто подивитись кожній жінці.