Один секретний інгредієнт зробить сирники неймовірними: що додати в тісто замість борошна

Читати російською
Автор

Страва точно вийде смачною, якщо дотримуватися простих порад

Ми розповідали, як приготувати оригінальні сирники-кубики. Тепер ділимось порадами, які дозволять приготувати їх неймовірно пишними та ніжними.

Сирники — це смачна і ситна страва, яка відмінно підходить як для сніданку, так і для перекушування. Їх можна подавати з різними добавками, тому їх цінують за універсальність. На Pixelinform поділились порадами, які допоможуть зробити сирники особливо апетитними і пишними.

Додайте манку

Крім 3 ложок борошна, в сирну масу потрібно додати 2 ложки манки. Манка додасть сирникам пишності і соковитості. Перед додаванням манки тісто потрібно залишити на 20-30 хвилин, щоб крупа набухла.

Розімніть сир

Сир потрібно ретельно розім'яти вилкою або протерти через сито. Це допоможе зробити сирники однорідними і ніжними.

Збийте білок

Для більш пишних сирників можна збити білок окремо від жовтка. Білок потрібно збити в густу піну і додати в тісто перед смаженням.

Сирники потрібно смажити на середньому вогні, щоб вони рівномірно пропеклися. Не перевертайте їх занадто часто — так є ризик, що страва розвалиться.

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете приготувати ідеальні сирники, які будуть апетитними і пишними. Також ми розповідали, що не можна додавати у котлети.