Цей засіб є у всіх: як вивести неприємний запах зі взуття

Читать на русском
Автор
2043
Взуття
Взуття. Фото Pixabay

Прання тут не знадобиться

Якщо сморід у вашій квартирі не від котячого лотка, а від взуття, то варто подумати про те, як цього позбутись В такій ситуації можуть допомогти не тільки спеціальні засоби.

Одним з таких "помічників" стане перекис водню. Як правильно його використати та як не зашкодити тканині на взутті, розповідає "Апостроф".

Взимку у багатьох людей виникає проблема пітливості ніг, тому в взутті розмножуватимуться бактерії, які стануть причиною неприємного запаху. Якщо деякі хочуть заощадити свої гроші, то можна лише попрати пару. Однак якщо хочеться якнайшвидше прибрати "аромат", то треба взяти ватний диск, змочити його у розчині та протерти внутрішню частину взуття. Після того необхідно гарно просушити його.

Якщо специфічний аромат залишився, обробіть чобітки ще раз. З цим методом варто бути обережним, оскільки цей розчини може негативно вплинути на делікатну поверхню взуття.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як взимку вберегти себе від сковзання на льоді. Є певні лайфхаки, які допоможуть побороти слизьку підошву на взутті.