На столицю насуваються морози: якою буде погода в Києві на вихідних

Читать на русском
Автор
789
Чоловік з парасолькою
Чоловік з парасолькою. Фото lb.ua

Варто вже подумати про рукавиці та шапки

Хоча у столиці нашої країни панує нестабільна погода, однак найближчими днями у місто прийде справжня зима. За словами синоптиків, киянам варто готуватись до дрібних опадів, "мінусів" та поривів свіжого вітру.

Найхолоднішим днем з поміж трьох очікується неділя, а тепла температура ще протримається у п'ятницю. Про це мовиться на сайті Meteofor.

П'ятниця, 5 січня, передбачається мінливо хмарною та мокрою. Вранішній дрібний дощ зі снігом повинен закінчитися до приходу вечора. Повітря вдень прогріється до 2 теплих градусів. Вночі стовпчики термометрів показували 0 °C. Максимальні пориви вітру очікуються у другій половині доби — свіжі 9-10 м/с.

У суботу, 6 січня, відбудеться хмарна погода з денними дрібними опадами у вигляді дощу та снігу. Вдень повітря охолоне близько до 0 градусів, а вночі — -4 °C. Найпотужніші пориви вітру дутимуть ввечері — помірні 7 м/с.

Неділя, 7 січня, готує для містян справжні морози та суцільну хмарність. Вдень стовпчики термометрів опустяться до -9 °C, а вночі — 6 градусів морозу. Максимальні пориви вітру очікуються всю добу — свіжі 8-9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Києві оголошено жовтий рівень небезпеки.

Матеріал опублікований українською мовою — читати мовою оригіналу