Насипало снігу: топ-5 лайфхаків, які допоможуть очистити подвір'я

Читать на русском
Автор
941
Територія буде чиста
Територія буде чиста. Фото depositphotos.com

Ви залучите менше фізичної сили та не виснажитесь

Днями в Україну почав повертатись сніг і тепер власникам будинків доведеться його чистити. Є деякі способи, які можуть допомогти його позбутись на власному подвір'ї.

Про це повідомляє сайт Еden app. На їхню думку, сніг бажано прибирати, як тільки він випав і не перетворився у щільний пласт.

Снігоочисник

Справитися з великою кількістю опадів, можна вручну і за допомогою спецтехніки (якщо така у вас є). Це хороший варіант, коли вам потрібно очистити багато снігу. Ви залучите менше фізичної сили та не виснажитесь, ніж би робили це лопатою.

Мінітрактор

Мінітрактор є більш серйозною і потужною технікою для прибирання снігу. Вони можуть впоратися з великими обсягами опадів швидко і ефективно, прибравши весь сніг на території будинку.

Скріпер для прибирання снігу

Завдяки цьому приладу, прибрати сніг вийде швидше. Це інвентар, який схожий на лопату, тільки вдвічі ширший. Ще краще, якщо скріпер буде оснащений колесами.

Гаряча вода

Аби прибрати з вашої ділянки лід, можна використати гарячу воду. Але при цьому важливо враховувати один нюанс — гаряча вода замерзає швидше. Варто застосовувати цей метод лише у найтепліші години дня.

Деревна лоза

Доволі екологічними і безпечними для тварин будуть деревна зола. Можна також застосовувати розсіл з огірків, але в цьому разі потрібно враховувати, що така рідина містить багато солі або оцту, що може позначитись на стані рослин.

Кам'яна сіль

Щоб крига не намерзала на доріжках, її варто обробляти відповідними реагентами. Кам’яна сіль — дешева та ефективна, але її потрібно використовувати з обережністю, адже вона може завдати шкоди взуттю та рослинам. А також пам'ятайте, що з часом сіль здатна роз’їсти навіть натуральний камінь.

Раніше "Телеграф" писав, як можна самому зробити грілку з водою, сіллю або крупою. Механізм створення сухої грілки із крупи чи солі простий.