Любовний гороскоп Таро на січень: на Козорогів чекає феєрія, а Водоліїв, — повернення колишніх

Читати російською
Автор

Деяким краще поки що побути самотніми

Початок 2024 року багатьом принесе оновлення у всіх сферах життя, у тому числі й любовному плані. Багатьом доведеться попрацювати над відносинами та над своїм підходом до них.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на січень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута П’ятірка жезлів

Ця карта попереджає, що у січні Ваше особисте життя буде під великим питанням. Хтось у парі у Вас може давати неоднозначні сигнали, то зникаючи, то надто активно висловлюючи почуття. Самотнім Овнам потрібно буде розібратися в собі, оскільки Ви самі не знаєте, чого хочете.

Телець – перевернуте Правосуддя

У цьому положенні карта передбачає фіктивний шлюб, в якому немає місця коханню, або небажання одного з пари одружуватися. Самотні ж Тельці можуть зустріти людину, яка не підходитиме для серйозних стосунків та створення сім’ї, — можливо, вона буде одружена.

Близнюки — перевернута Королева жезлів

Ця карта пророкує Вам у січні емоційні гойдалки, маніпуляції та часті сварки. Ви самі можете вести себе неадекватно та провокувати конфлікти у відносинах. Самотнім же Близнюкам доведеться почуватися відкинутими і незрозумілими.

Рак — перевернута Вісімка пентаклів

У січні Ви можете бути недооцінені у кризі. Це може статися через те, що Ваш партнер у побуті розслабиться і покаже "справжнє обличчя", або просто не хотітиме докладати зусиль заради Вас.

Лев — перевернутий Самітник

У цьому положенні карта пророкує конфлікти та нестабільність у відносинах. Постарайтеся найближчим часом не проявляти зайвий егоїзм і не випробовувати їх на міцність — вони можуть не витримати.

Діва — Смерть

Січень стане для Вас кризовим місяцем. У відносинах може виникнути пік переживань, який змусити поглянути на все під новим кутом. Доведеться попрацювати, щоб зберегти стосунки, або ж розірвати їх. У самотніх Дів можуть початися особистісні зміни, через що буде не до пошуку пари.

Терези — Паж мечів

У січні у відношенні з кимось у Вас можуть випливти старі образи, через що може роздутися сварка більших масштабів, ніж воно того варте.

Скорпіон – перевернута Сила

Ваше особисте життя в січні може стати схожим на бразильський серіал з награними драмами та емоційними галасливими розбірками. Домовлятися та йти на компроміси буде складно, можуть виникнути проблеми в інтимній сфері, більш того, також можливо, що хтось у парі може дурити іншого.

Стрілець — перевернута Помірність

У цьому положенні карта обіцяє сварки та конфлікти тим, хто не зміг стримати запальність та піти на поступки. Може дійти до підлих вчинків щодо партнера та навіть розриву.

Козоріг — Дев’ятка кубків

Ця карта обіцяє, що січень стане для Вас "медовим" місяцем. У відносинах, особливо у сексуальному плані, буде повне порозуміння та гармонія.

Водолій — перевернутий Суд

Ця карта каже, що у Вас у січні можуть бути фундаментальні розбіжності з партнером, які не вдасться вирішити, через що буде сенс навіть закінчити стосунки. Якщо Ви самотні, найближчим часом можуть з’явитися колишні партнери, проте спроби відновити стосунки будуть марнуванням часу.

Риби — перевернутий Маг

У цьому положенні карта попереджає, що Вас у січні можуть чекати маніпуляції у відносинах, які не залишать місця для щирості та кохання. Самотнім Рибам краще і далі поки бути самотніми, якщо найближчим часом хтось і з’явиться, то наміри у нього будуть не кращими.