Любовний гороскоп Таро на січень: на Козорогів чекає феєрія, а Водоліїв, — повернення колишніх

Читать на русском
Автор
41133
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на січень
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на січень. Фото pixabay.com

Деяким краще поки що побути самотніми

Початок 2024 року багатьом принесе оновлення у всіх сферах життя, у тому числі й любовному плані. Багатьом доведеться попрацювати над відносинами та над своїм підходом до них.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на січень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута П’ятірка жезлів

Ця карта попереджає, що у січні Ваше особисте життя буде під великим питанням. Хтось у парі у Вас може давати неоднозначні сигнали, то зникаючи, то надто активно висловлюючи почуття. Самотнім Овнам потрібно буде розібратися в собі, оскільки Ви самі не знаєте, чого хочете.

Телець – перевернуте Правосуддя

У цьому положенні карта передбачає фіктивний шлюб, в якому немає місця коханню, або небажання одного з пари одружуватися. Самотні ж Тельці можуть зустріти людину, яка не підходитиме для серйозних стосунків та створення сім’ї, — можливо, вона буде одружена.

Близнюки — перевернута Королева жезлів

Ця карта пророкує Вам у січні емоційні гойдалки, маніпуляції та часті сварки. Ви самі можете вести себе неадекватно та провокувати конфлікти у відносинах. Самотнім же Близнюкам доведеться почуватися відкинутими і незрозумілими.

Рак — перевернута Вісімка пентаклів

У січні Ви можете бути недооцінені у кризі. Це може статися через те, що Ваш партнер у побуті розслабиться і покаже "справжнє обличчя", або просто не хотітиме докладати зусиль заради Вас.

Лев — перевернутий Самітник

У цьому положенні карта пророкує конфлікти та нестабільність у відносинах. Постарайтеся найближчим часом не проявляти зайвий егоїзм і не випробовувати їх на міцність — вони можуть не витримати.

Діва — Смерть

Січень стане для Вас кризовим місяцем. У відносинах може виникнути пік переживань, який змусити поглянути на все під новим кутом. Доведеться попрацювати, щоб зберегти стосунки, або ж розірвати їх. У самотніх Дів можуть початися особистісні зміни, через що буде не до пошуку пари.

Терези — Паж мечів

У січні у відношенні з кимось у Вас можуть випливти старі образи, через що може роздутися сварка більших масштабів, ніж воно того варте.

Скорпіон – перевернута Сила

Ваше особисте життя в січні може стати схожим на бразильський серіал з награними драмами та емоційними галасливими розбірками. Домовлятися та йти на компроміси буде складно, можуть виникнути проблеми в інтимній сфері, більш того, також можливо, що хтось у парі може дурити іншого.

Стрілець — перевернута Помірність

У цьому положенні карта обіцяє сварки та конфлікти тим, хто не зміг стримати запальність та піти на поступки. Може дійти до підлих вчинків щодо партнера та навіть розриву.

Козоріг — Дев’ятка кубків

Ця карта обіцяє, що січень стане для Вас "медовим" місяцем. У відносинах, особливо у сексуальному плані, буде повне порозуміння та гармонія.

Водолій — перевернутий Суд

Ця карта каже, що у Вас у січні можуть бути фундаментальні розбіжності з партнером, які не вдасться вирішити, через що буде сенс навіть закінчити стосунки. Якщо Ви самотні, найближчим часом можуть з’явитися колишні партнери, проте спроби відновити стосунки будуть марнуванням часу.

Риби — перевернутий Маг

У цьому положенні карта попереджає, що Вас у січні можуть чекати маніпуляції у відносинах, які не залишать місця для щирості та кохання. Самотнім Рибам краще і далі поки бути самотніми, якщо найближчим часом хтось і з’явиться, то наміри у нього будуть не кращими.