Всього чотири інгредієнти - і салат на столі: смачна страва нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Салат виходить насиченим та пікантним
Якщо не хочеться морочитися з вечерею, можна приготувати смачну та ситну страву нашвидкуруч. Це може бути паста, запечені курячі грудки або ж картопля.
Існує немало варіантів й "швидких" салатів. Одним із таких є ситний та смачний салат з куркою, квасолею та морквою по-корейськи. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".
Як приготувати салат з куркою та морквою по-корейськи
Інгредієнти:
- куряче філе — 1 шт.;
- морква по-корейськи — 100 г;
- квасоля — 70 г;
- сир — 70 г.;
- майонез;
- часник — 1 зуб.;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварити, залишити вистигнути, нарізати кубиками.
- Сир нарізати кубиками або натерти на великій тертці.
- Моркву нарізати.
- Квасолю відцідити та промити.
- Видавити через прес часник.
- Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом.
А якщо ви любите смачні салати, рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.