Ретроградний Меркурій добігає кінця: хто зі знаків Зодіаку може видихнути

Читать на русском
Автор
1142
Як треба розпочинати новий рік знакам Зодіаку
Як треба розпочинати новий рік знакам Зодіаку. Фото Freepik

Це був непростий час для знаків Зодіаку

Останній у 2023 році період ретроградного Меркурія стартував 13 грудня. Вже за кілька днів — 2 січня — цей період закінчиться. Ми вже розповідали, що ретроградний Меркурій збагатить трьох знаків Зодіаку, а сьогодні ділимося прогнозом для Тельців, Львів та Риб, які нарешті можуть видихнути.

Як пише "Телеграф", для трьох знаків Зодіаку – Тельців, Львів та Риб – період ретроградного Меркурія був особливо непростим. Тепер вони можуть видихнути.

Телець

Тільці точно відчули вплив ретроградного Меркурія. Це був не найкращий період у вашому житті, але ви впоралися. Ось-ось він закінчиться і ви зможете нарешті видихнути. Святкова метушня перекрила негативний вплив та підняла настрій. Входьте у новий рік із новими ідеями, натхненням та амбітними планами.

Лев

Для Левів ретроградний Меркурій приніс не лише розчарування та проблеми, а й приємні моменти. Можете видихати і постарайтеся навести лад у своїй голові, щоб увійти в новий рік зі свіжими думками та конкретним планом дій.

Риби

Вплив ретроградного Меркурія відчули також Риби. Ви могли помітити і перепади настрою, і дрібні неприємності у справах. Однак, скоро все це закінчиться і ви зможете спокійно дихати на повні груди. Входьте у новий рік з гарним настроєм та даруйте його близьким.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Новий рік 2024 року розпочнеться з сюрпризів. Ці три знаки Зодіаку пізнають прихильність Дракона.