Ретроградний Меркурій збагатить трьох знаків Зодіаку: на кого чекає фінансовий успіх

Читать на русском
Автор
84515
Ретроградний Меркурій не завжди приносить біди
Ретроградний Меркурій не завжди приносить біди. Фото Freepik

Цей період може стати успішним для трьох знаків Зодіаку

З 13 грудня продовжується період ретроградного Меркурія, який закінчиться 2 січня. Цей час може стати складним для одних знаків Зодіаку і вдалим для інших. Ми вже розповідали, кому із знаків Зодіаку ретроградний Меркурій допоможе здійснити мрії, а сьогодні ділимося, хто може розбагатіти у цей час.

Як пише "Телеграф", у списку щасливчиків три знаки Зодіаку — Овни, Діви Стрільці. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Овен

У період ретроградного Меркурія на Овнів чекає суттєве поліпшення матеріального стану. Ваша працьовитість на роботі буде оцінена та винагороджена. Тому продовжуйте працювати на совість, і це принесе фінансові успіхи у майбутньому.

Діва

Під час ретроградного Меркурія Діви зможуть знайти несподіване джерело доходу, яке помітно покращить фінансове становище. Докладіть зусиль, щоб примножувати свої прибутки, зараз сприятливий час для цього. І будьте уважні до свого оточення, можливо, хтось захоче зазіхнути на ваші гроші та активи.

Стрільці

У період ретроградного Меркурія ви можете отримати вигідну пропозицію на роботі або піднятися кар’єрою до нових висот. Це дозволить вам покращити грошове становище і сміливіше планувати бюджет та покупки на наступний рік. Дуже уважно поставтеся до інвестування своїх грошей, щоби не втратити їх.

Раніше "Телеграф" розповідав, кому зі знаків Зодіаку ретроградний Меркурій готує небезпеку. На кого чекають неприємності та проблеми.