Який ви новорічний котик? Кумедний тест по картинці з пухнастиками

Читать на русском
Автор
21346
Веселий тест на Новий рік
Веселий тест на Новий рік. Фото Freepik

Пройдіть кумедний тест для святкового настрою

Незабаром ми відзначатимемо Новий 2024 рік. А поки все навколо оповите новорічною метушнею, зробіть паузу і відволічіться. Пропонуємо вам розважитись забавним новорічним тестом. Ми вже розповідали про тест із новорічними салатами, які розкриють ваш характер, а сьогодні ділимося новим тестом, який підніме настрій та підкаже, який ви новорічний котик.

Просто погляньте на картинку та оберіть одного з котиків, який сподобався вам найбільше

тест по картинці
Фото: Freepik

Результати тесту

Котик №1

Якщо вам сподобався перший котик, значить ви весела та непосидюча людина, яка дуже любить новорічні свята, а особливо підготовку до них. Швидше за все, ви той "котик, який любить помурчати" з келишком в руках.

Котик №2

Якщо вам сподобався другий котик, значить ви душа компанії, знатний веселун і головний заводила на будь-якій вечірці. Ви той "котик, який не дає про себе забути", найгучніший і найвеселіший у компаніях друзів та колег.

Котик №3

Якщо вам сподобався третій котик, значить ви спокійна та посидюча людина. Швидше за все ви той "котик, який гуляє сам по собі", вам комфортно наодинці, а вся святкова метушня вам чужа і не дуже цікава.

Котик №4

Якщо вам сподобався четвертий котик, значить ви та людина, яка все контролює та несе відповідальність за наслідки святкувань. Ви, очевидно, "котик, який любить спостерігати", щоб все пройшло добре, і ніколи не вип’єте зайвого.

Раніше "Телеграф" розповідав про солодкий тест по картинці. Просто оберіть цукерку та дізнайтесь, які сюрпризи вам приготував новий 2024 рік.