Тест по картинці: оберіть улюблений новорічний фрукт і дізнайтеся, який сюрприз на вас чекає у рік Дракона

Читать на русском
Автор
37353
Забавний святковий тест
Забавний святковий тест. Фото Freepik

Простий святковий тест по картинці

Незабаром усі відзначатимуть Новий 2024 рік, який пройде під покровительством Зеленого Дракона. Які ж сюрпризи приготував нам Новий рік? Пропонуємо дізнатися прямо зараз. Ми вже розповідали про веселий тест із дракончиками, а сьогодні пропонуємо пройти новорічний тест, який підкаже, які сюрпризи на вас чекають у новому році.

Просто подивіться на картинку та оберіть свій улюблений новорічний фрукт, який найбільше асоціюється зі святами

тест по картинці
Колаж: Freepik / "Телеграф"

Результати тесту

Апельсин

Якщо ви більше любите апельсини взимку, значить ви дуже спритна і винахідлива людина, яка завжди ставить перед собою великі цілі та сміливо йде до них. У новому році на вас чекає багато нових вражень та подорожей, які принесуть багато радості.

Ананас

Якщо ви любите ананаси, особливо в новорічні свята, то ви творча людина-перфекціоніст, яка багато мріє і бачить у всьому естетику. У новому році на вас чекає нове кохання і це стане головним сюрпризом року.

Ківі

Любите поласувати ківі під час свят? Значить, ви весела людина з прекрасним почуттям гумору і душа компанії. У новому році на вас чекає багато приємних зустрічей та нових знайомств. Також цілком можливо, що у вашій родині відбудеться поповнення.

Мандарин

Якщо ви любитель традиційних новорічних фруктів мандаринів, значить ви раціональна та мудра людина, яка вміє знаходити підхід до людей та вибудовувати правильні комунікації. У новому році на вас чекає несподіване джерело доходу, або ж ви отримаєте цінний подарунок чи спадок.

Раніше "Телеграф" розповідав про не менш захоплюючий святковий тест зі сніжинками. Просто виберіть сніжинку і дізнайтеся, що на вас чекає на рік Дракона 2024.