Ніяк не повпливає: ретроградний Меркурій 2023 не страшний для трьох знаків Зодіаку

Читать на русском
Автор
4538
Ретроградний Меркурій
Ретроградний Меркурій. Фото 24tv.ua

Ці знаки Зодіаку можуть бути спокійними за своє життя у період ретроградного Меркурія

13 грудня почався період ретроградного Меркурія, що триватиме до 2 січня. Цей час стане для деяких знаків Зодіаку поганим, комусь він принесе фінансовий успіх, а хтось може не переживати та розслабитися, адже він ніяк не повпливає на їхнє життя.

Ці знаки Зодіаку ніяк не відчують вплив цього явища. Ретроградний Меркурій зовсім не страшний для них. Про це пише Апостроф.

Тілець

Тільцям вдасться залишатися спокійними та врівноваженими, в той час, як майже всі будуть у хаосі. Представники цього знаку Зодіаку впевнено йтимуть до своєї мети, хоч і невеликими кроками.

Козеріг

Козероги теж почуватимуться спокійно під час цього періоду. Уродженці цього знаку матимуть можливість відкрити нові горизонти та побачити себе по-новому. Ви здивуєтесь своєму цікавому амплуа.

Риби

Ніяк не повпливає ретроградний Меркурій і на Риб. Вони легко впораються зі щоденними завданнями як домашніми, так і робочими. Представники цього знаку покращать свої соціальні стосунки, в чому їм допоможуть гарні комунікативні якості.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку варто готуватися до змін в особистому житті. Ми поділилися, кому ретроградний Меркурій підготував нові любовні пригоди.