Ретроградний Меркурій допоможе здійснити мрії: кому зі знаків Зодіаку казково пощастить

Читать на русском
Автор
78795
Деяким знакам Зодіаку пощастить у період ретроградного Меркурія
Деяким знакам Зодіаку пощастить у період ретроградного Меркурія. Фото Freepik

Цей період стане дуже вдалим для деяких знаків Зодіаку

Наразі триває астрономічне явище — ретроградний Меркурій, що настав 13 грудня і триватиме до 2 січня. У цей час вплив Меркурія можуть відчути деякі знаки Зодіаку. Ми вже розповідали, кому із знаків Зодіаку ретроградний Меркурій готує небезпеку, а сьогодні ділимося, для кого цей період стане сприятливим.

Як пише "Телеграф" Близнюки, Скорпіони та Козероги можуть багато чого досягти та здійснять свої мрії під час ретроградного Меркурія. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Близнюки

Представникам знака Близнюки потрібно зосередитися на собі та своєму житті. Тоді у вас з’являться ідеї та плани, як реалізувати задумане, а вплив ретроградного Меркурія ви зможете обернути собі на користь. У цей час вам вдасться досягти неймовірних результатів, у тому числі у здійсненні своїх бажань.

Скорпіон

Якщо ви давно щось відкладали, зараз, наприкінці року саме час це втілити. Ніхто не зробить вашу мрію реальністю, крім вас самих. Тож беріть ситуацію у свої руки і вперед — порадуйте себе бажаною покупкою, новими враженнями чи подорожами.

Козеріг

У період ретроградного Меркурія ви відчуєте неймовірний приплив енергії. Це стане вашою рушійною силою на шляху до здійснення бажань. Докладіть зусиль, і тоді все точно вийде. І слухайтеся своє серце, воно вкаже вірний шлях до реалізації задуманого.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ретроградний Меркурій їм не перешкода. На цих трьох знаків Зодіаку чекає небувалий успіх до кінця року.