Цікавий трюк: як за пару секунд закрити пляшку шампанського

Читать на русском
Автор
5747
Як закрити пляшку шампанського
Як закрити пляшку шампанського. Фото Pixabay

Для цього лайфхака не стане в нагоді нічого, крім самої пляшки

Шампанське для багатьох є невід’ємною частиною святкового столу на Різдво та Новий рік. До цих свят у мережі з’явився досить корисний лайфхак, як легко і просто закрити пляшку шампанського, щоб вона не вивітрилася, і її можна було зберігати до наступного випадку.

Автор ролика розповів, що для цього способу не знадобляться жодні інші предмети і вигадувати саморобні пробки теж більше не потрібно. Достатньо взяти ту ж пробку та мюзле (проводок, що містить пробку), які були вилучені під час відкриття.

Щоб отримати ідеальну пробку для пляшки із шампанським, потрібно просто правильно вставити пробку у мюзле. Потім залишиться лише накрутити її на саму пляшку.

Слід врахувати, що відкрите шампанське може простояти дві години. Після цього він почне втрачати свої смакові якості. Завдяки такому лайфхаку життя ігристому вину можна продовжити.

Нагадаємо, раніше Телеграф писав про те, як легко та швидко відкрити вино, якщо під рукою не було штопора. Є чотири корисні лайфхаки, які дуже виручать у такій ситуації.