Зі Святим вечором 2023: найкращі листівки та привітання своїми словами українською

Читать на русском
Автор
124175
Різдвяний Святвечір 24 грудня 2023
Різдвяний Святвечір 24 грудня 2023. Фото Телеграф

Ці душевні привітання надішліть своїм найближчим людям

Вечір неділі, 24 грудня, стає особливим для православних християн, оскільки згідно з новоюліанським календарем настає переддень Різдва, який у народі відомий як Святвечір (або Святий Вечір, Багата кутя, Коляда). Цього дня традиційно готуються до настання Різдва.

Сім’я важлива цього дня, і обов’язково всі збираються за святковим столом, заставленим 12 пісними стравами, серед яких особливе місце посідає макова кутя. Варто відзначити, що Святвечір припадає на останній день Різдвяного посту, вживання їжі дозволено лише після сходу першої зірки.

Цього вечора заведено вітати рідних та близьких зі святом. "Телеграф" підготував гарні привітання з Різдвяним Святвечором у прозі, а також барвисті листівки та картинки. Надішліть привітання в будь-якій соціальній мережі чи месенджері – ваші рідні будуть приємно здивовані!

Вітання з Різдвяним Святвечором: картинки та листівки, проза

листівка вітаю зі святою вечерею

Ніч напередодні Різдва — це свято світлих сил над злом. Бажаємо вам добра, радості, добробуту та удачі! І нехай у ваших серцях також буде зроблений вибір на користь чуйності, терпіння та співчуття до всіх оточуючих.

листівка вітаю зі святим вечором та Різдвом Христовим

На святвечір перед Різдвом бажаємо вам залишатися вірними та чистими душею, насолоджуватися кожним прожитим днем, адже навіть він – дар для людини. Нехай радість вашого життя, її смак і краса будуть яскравішими за сонце, а негаразди, неприємності і сум назавжди покинуть ваш дім!

листівка смачна кутя

Цього особливого вечора напередодні Різдва нехай мир і спокій не покидають вас. Бажаю вашому серцю доброти, добробуту, радості та затишку. Нехай Божа благодать огорне вас і принесе щастя.

листівка зі святим вечором і Різдвом Христовим

На Святвечір вітаю вас із великим святом. Бажаю магії, добра, тепла та відмінного настрою. Нехай у вашому домі панує гармонія, мир та затишок.

листівка зі святвечором смачної куті достатку

З Різдвяним Святвечором вітаю тебе. Нехай гармонія та мир будуть завжди поряд з тобою. Нехай відчуття радості та гармонії ніколи не залишає.

листівка зі святим вечором тепла миру спокою

У Різдвяний Святвечір побажаю від душі щедрих подарунків та доброї радості, достатку в домі та світлого блага, здоров’я сім’ї та миру, великої удачі та любові, незгасної надії душі та щирої милості серця.

листівка зі святим вечором смачної куті 2023

Ті українці, які все ще воліють святкувати Різдво 7 січня, у 2024 році відзначатимуть Святвечір 6 січня. Блогер Віталій Чепинога для "Телеграфу" розповів про особливості святкування Різдва за двома датами.