Гороскоп на 23 грудня: Ракам посміхнеться удача у коханні, а Стрільці будуть винагороджені

Читать на русском
Автор
37987
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 23 грудня 2023
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 23 грудня 2023. Фото Getty Images

Раки досягнуть нових вершин, а Водолії можуть поміняти обстановку

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп 23 грудня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знаку Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на суботу.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Найкращими ліками проти усіх бід цього дня буде спокій та позитивний настрій. Реагувати стримано на перешкоди та невдачі, не впадаючи в емоційні сплески, дозволить вам впливати на оточуючих та завойовувати авторитет та повагу не лише словами, а й діями.

Телець (21 квітня — 21 травня)

У цей день слід бути обережнішими при роботі з електронними пристроями та керуванні автомобілем. Дотримання правил важливо і корисно уважно вивчити свої фінансові зобов’язання, проаналізувавши витрати за останні тижні. Оформлення кредитів краще відкласти. Тельцям не уникнути конфліктів.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Справи, розпочаті рано-вранці, можуть зіткнутися з невдачею або труднощами. Проте поразка може звільнити енергію на вирішення нестандартних завдань за наявності потрібного настрою, і здатності долати зовнішні труднощі.

Рак (22 червня — 22 липня)

У цей день Раки набудуть можливості досягти нових вершин у своєму особистому житті. Ті, хто шукає кохання, можуть розраховувати на удачу, а сімейні пари зможуть набути гармонії та взаєморозуміння у стосунках завдяки турботі та увазі до свого партнера.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цей день добре підходить для планування найближчого майбутнього: відпустки, зустрічей із близькими та романтичних побачень. Складні питання варто трохи відкласти: ідеї проясняться трохи пізніше, тому немає сенсу поспішати з реалізацією геніальних ідей, щоб уникнути помилок.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Цей день чудово підходить для позбавлення від старих речей, стосунків та установок. Це дозволить позбутися застійної енергетики, що гальмувала розвиток, і сприяє значним успіхам в областях, де потрібні нові думки та почуття.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Першу половину дня варто приділити пошуку нових напрямків. У вашій підсвідомості можуть початися приховані позитивні зміни — думки преобразяться, з’являться нові ідеї для роботи та творчості. Успіх можливий, попри початкові труднощі. Терези почнуть нове життя.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Настав час оптимізувати робочий процес, можливо, з порядком на робочому місці вам вдасться це зробити. Декому доведеться проявити терпіння, оскільки астрономічні аспекти неприхильні, що може спричинити несподівані труднощі та затримки.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Цього дня очікується винагорода за ваші зусилля. Розраховуйте на якісну підтримку, прихильність нічних світил та допомогу впливових знайомих. Це допоможе подолати можливі труднощі, які можуть стати на заваді досягненню успіху. Стрільцям потрібно остерігатися великих покупок.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Позитивна енергія нічних світил працює на вас, що робить цей день особливо вдалим. Спрямовуйте свою енергію на творчі дії, проявляйте доброту і діліться своєю душею з оточуючими. Передавайте позитивні ідеї у світ.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

День чудово підходить для подорожей, пошуку нової роботи, зміни обстановки та знайомств. Можливі невеликі непорозуміння із родичами та друзями, але не варто ображатися на них. Енергетика дня дуже позитивна та продуктивна.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Намагайтеся обмежити витрати протягом цього дня, щоб уникнути можливих помилок при покупках, особливо непередбачених. Дрібні конфлікти на роботі можуть бути ризикованими, тому проявіть гнучкість і утримайтеся від критики колег.