Шарлотка стане ще смачнішою: просто додайте парочку інгредієнтів

Читати російською
Автор

Ледачіше рецепту ви не знайдете

Холодними зимовими вечорами немає нічого кращого, ніж домашня випічка. І якщо ви дуже любите шарлотку з яблуками, пропонуємо цей пиріг трохи урізноманітнити.

Сьогодні "ТСН" пропонує додати в шарлотку родзинки та ванільний цукор. Спробуйте — і переконайтеся: ваша улюблена випічка стане ще смачнішою.

Як приготувати шарлотку з родзинками та ванільним цукром.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 300 г;
  • яблука – 450 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • цукрова пудра – 1 ч. л.;
  • сіль — 1\2 ч. л.;
  • родзинки – 80 г;
  • цукор – 100 г;
  • лимонний сік половини лимона;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • розпушувач – 8 р.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйця, солимо і збиваємо вінчиком чи міксером до утворення білої пишної маси. Додаємо класичний і ванільний цукор, перемішуємо до розчинення.
  2. В отриману масу виливаємо розтоплене охолоджене вершкове масло, додаємо просіяне борошно з розпушувачем, і замішуємо густе і липке тісто.
  3. Яблука очищаємо від насіння. М’якуш нарізаємо маленькими кубиками, поливаємо лимонним соком і відправляємо в миску до тесту.
  4. Родзинки запарюємо, висушуємо, відправляємо в тісто і ретельно все перемішуємо.
  5. Деко застилаємо пергаментом, змащуємо масло і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його. Відправляємо шарлотку в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

А щоб випічка довго не черствіла, додайте один інгредієнт. Ви будете насолоджуватися пирогом набагато довше.