Ваші речі будуть білішими за біле: додайте в прання цей доступний порошок

Читать на русском
Автор
50779
Ваша білизна ще не була такою білою
Ваша білизна ще не була такою білою. Фото Pexels

Дешевий і ефективний спосіб отримати чисту білизну

Хазяйки мріють, щоб весь одяг виглядав так, ніби його тільки принесли з магазину. Щоб досягти ефекту білизни та свіжості не потрібно витрачати всі гроші на спеціалізовані порошки та відбілювачі. Виявляється, запорукою успіху є дешевий продукт, який більшість із нас вже має на кухні.

Отримати після прання білу білизну допоможе харчова сода, яка також ефективно справляється з неприємним запахом в холодильнику.

4 причини використовувати соду під час прання

1. Видалення плям. Харчова сода може використовуватися як ефективний засіб для виведення плям. Просто нанесіть пасту з харчової соди на пляму, зачекайте кілька хвилин, потім промийте, перш ніж покласти її в пральну машину.

2. Свіжість та нейтралізація запаху. Додавання харчової соди в прання нейтралізує неприємні запахи та надає речам тривалої свіжості.

3. Посилення порошку. Харчову соду можна використовувати разом із пральним порошком, щоб підвищити його ефективність. Одяг буде набагато чистішим.

4. Відновлення білого кольору білизни. Додайте в барабан пральної машини пів склянки харчової соди разом із порошком або гелем. Вже після одного циклу прання ви побачите різницю: ваш одяг стане білим наче сніг.

Раніше "Телеграф" розповідав, як освіжити одяг без прання. Ці лайфхаки можуть стати у пригоді кожному.