Три способи носити широкий шарф, які допоможуть краще зігрітись взимку

Читать на русском
Автор
33555
Широкий шарф може стати у пригоді
Широкий шарф може стати у пригоді. Фото shutterstock.com

Зав'язавши шарф по-особливому можна перетворити його на щось інше

Який би шарф на зиму не обрала людина, трендових пастельних кольорів чи яскравий, його треба ще красиво та функціонально пов'язати. Широкі варіанти можна використовувати як замінник капелюху, однак завдяки деяким хитрощам, можна використовувати ще більш ефективно.

"Телеграф" зібрав три способи носити широкий шарф так, щоб вони були максимально функціональними. З ними шарф може стати накидкою, пов'язкою на голову чи навіть кофтою.

Шарф-накидка

Так пов'язати шарф можна поверх пальто або в приміщенні, якщо там зимно. Завдяки такому способу пов'язування шарф не спадатиме з плечей при русі. Для цього потрібно накинути його на плечі, зв'язати два вільні кінці, перекрутити та продіти через голову.

Шарф з головним убором

Шарф може стати не тільки капюшоном. Якщо вам не зручно носити шапку із зачіскою, то можна спробувати лайфхак, коли шарф спочатку обмотують навколо голови, як пов'язку, а потім зав'язують як зазвичай.

Шарф-кофта

Широкий шарф можна перетворити на теплу кофту. Для цього треба скласти його навпіл, обв'язати навколо талії згином, так щоб вузол був спереду, один з вільних країв продіти під вузол і зв'язати із аналогічним краєм другої сторони. Шарф повертається вузлами на спину і в утворені отвори продіваються руки.

Раніше "Телеграф" розповідав, яку шапку модно носити цієї зими. Головне, аби голова була в теплі, експерти радять навіть брати запасні аксесуари з собою, на випадок сильних холодів або втрати шапки чи рукавичок.