Любовний гороскоп Таро на грудень: Скорпіонів накриє пристрасть, а Близнюкам варто проявити ініціативу

Читати російською
Автор

Не кожен буде щасливий у відносинах на Новий рік

Більшість мріє про красиві та міцні стосунки "під ялинку", проте грудень 2023 року багатьом принесе самотність та всілякі любовні випробування. Хоча в деяких все ж таки вдасться налагодити своє особисте життя.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на грудень 2023 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернуті Закохані

Зазвичай, це дуже хороша карта, але в нашому випадку вона випала перевернутою. Під кінець року на Овнів чекають випробування в особистому житті. У Вас можуть бути взаємні почуття, проте на їхньому шляху постійно спливатимуть якісь перепони — недосвідченість, непорозуміння, побутові проблеми зіграють проти Вас.

Телець — Десятка пентаклів

Вас у грудні може чекати зустріч з одруженим/заміжнім партнером або пропозиція стати утриманкою або утриманцем. Для тих, хто вже був у стосунках, є небезпека зрад, брехні, збереження пари лише через майно чи дитину.

Близнюки — Королева жезлів

Ця Королева обіцяє насичене особисте життя в грудні, необдумані яскраві вчинки, пристрасть і хороше інтимне життя. Дівчатам-Близнюкам варто не боятися виявляти ініціативу.

Рак — Повішений

На Раків в кінці року чекає не найпростіший період. Повішений говорить про глибоку самопожертву заради коханого, яка може не окупитися. Самотнім Ракам буде складно будувати особисте життя, вони будуть зайняті іншими справами.

Лев — Дев’ятка жезлів

Це картка стійкості на самоті, — якщо Ви у відносинах, можливо в грудні віддалитеся від партнера, або відстоюватимете свої інтереси. Якщо Ви самотні, то, швидше за все, поки і залишитеся такими, оскільки налаштовані на оборону і внутрішньо можете бути не готові відкритися комусь.

Діва — перевернута Двійка жезлів

У цьому положенні карта попереджає про втрату інтересу, холодність та відстороненість у відносинах. Перепочніть, погляньте на Ваше особисте життя з боку, і потім вирішіть, — варто займатися зміцненням наявних зв’язків, або краще почати все спочатку.

Терези — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує, що у грудні Ви можете опинитися у відносинах із власником, який звик керуватися лише власними бажаннями та не сприймає свою пару як окрему особистість.

Скорпіон — Вісімка жезлів

У грудні Вас може накрити хвилею пристрасті та закоханості. Можуть освіжитися як старі стосунки, так і з’явитися нові — стріла Амура може прилетіти будь-якої миті.

Стрілець — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що у грудні Вас у стосунках можуть пригнічувати та опускати, через що страждатиме самооцінка та настрій. У одиноких Стрільців може також виникнути надмірно владний партнер.

Козоріг — Паж кубків

Наступного місяця Ви можете відчути нові позитивні емоції, — помиритися після довгої сварки, зустріти людину, до якої Вас тягтиме як магнітом, вивести стосунки на новий рівень.

Водолій — перевернута Королева пентаклів

Водоліям у вересні краще нікого не пускати у своє серце, — високі шанси вплутатися у меркантильні та ненадійні стосунки.

Риби — Сімка жезлів

Ця карта пророкує перешкоди у справах любовних. У одиноких Риб можуть виникнути інші турботи, через що не буде часу налагоджувати особисте життя, тоді як у Риб у відносинах може виникнути потреба відстоювати кордони, зокрема, від родичів.