Любовний гороскоп Таро на грудень: Скорпіонів накриє пристрасть, а Близнюкам варто проявити ініціативу

Читать на русском
Автор
43162
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на грудень 2023 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на грудень 2023 року. Фото pixabay.com

Не кожен буде щасливий у відносинах на Новий рік

Більшість мріє про красиві та міцні стосунки "під ялинку", проте грудень 2023 року багатьом принесе самотність та всілякі любовні випробування. Хоча в деяких все ж таки вдасться налагодити своє особисте життя.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на грудень 2023 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернуті Закохані

Зазвичай, це дуже хороша карта, але в нашому випадку вона випала перевернутою. Під кінець року на Овнів чекають випробування в особистому житті. У Вас можуть бути взаємні почуття, проте на їхньому шляху постійно спливатимуть якісь перепони — недосвідченість, непорозуміння, побутові проблеми зіграють проти Вас.

Телець — Десятка пентаклів

Вас у грудні може чекати зустріч з одруженим/заміжнім партнером або пропозиція стати утриманкою або утриманцем. Для тих, хто вже був у стосунках, є небезпека зрад, брехні, збереження пари лише через майно чи дитину.

Близнюки — Королева жезлів

Ця Королева обіцяє насичене особисте життя в грудні, необдумані яскраві вчинки, пристрасть і хороше інтимне життя. Дівчатам-Близнюкам варто не боятися виявляти ініціативу.

Рак — Повішений

На Раків в кінці року чекає не найпростіший період. Повішений говорить про глибоку самопожертву заради коханого, яка може не окупитися. Самотнім Ракам буде складно будувати особисте життя, вони будуть зайняті іншими справами.

Лев — Дев’ятка жезлів

Це картка стійкості на самоті, — якщо Ви у відносинах, можливо в грудні віддалитеся від партнера, або відстоюватимете свої інтереси. Якщо Ви самотні, то, швидше за все, поки і залишитеся такими, оскільки налаштовані на оборону і внутрішньо можете бути не готові відкритися комусь.

Діва — перевернута Двійка жезлів

У цьому положенні карта попереджає про втрату інтересу, холодність та відстороненість у відносинах. Перепочніть, погляньте на Ваше особисте життя з боку, і потім вирішіть, — варто займатися зміцненням наявних зв’язків, або краще почати все спочатку.

Терези — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує, що у грудні Ви можете опинитися у відносинах із власником, який звик керуватися лише власними бажаннями та не сприймає свою пару як окрему особистість.

Скорпіон — Вісімка жезлів

У грудні Вас може накрити хвилею пристрасті та закоханості. Можуть освіжитися як старі стосунки, так і з’явитися нові — стріла Амура може прилетіти будь-якої миті.

Стрілець — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що у грудні Вас у стосунках можуть пригнічувати та опускати, через що страждатиме самооцінка та настрій. У одиноких Стрільців може також виникнути надмірно владний партнер.

Козоріг — Паж кубків

Наступного місяця Ви можете відчути нові позитивні емоції, — помиритися після довгої сварки, зустріти людину, до якої Вас тягтиме як магнітом, вивести стосунки на новий рівень.

Водолій — перевернута Королева пентаклів

Водоліям у вересні краще нікого не пускати у своє серце, — високі шанси вплутатися у меркантильні та ненадійні стосунки.

Риби — Сімка жезлів

Ця карта пророкує перешкоди у справах любовних. У одиноких Риб можуть виникнути інші турботи, через що не буде часу налагоджувати особисте життя, тоді як у Риб у відносинах може виникнути потреба відстоювати кордони, зокрема, від родичів.