Грошовий гороскоп Таро на грудень: Леви зможуть стати на ноги, а Дівам повернуть борги

Читать на русском
Автор
33512
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на грудень 2023 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на грудень 2023 року. Фото pixabay.com

У більшості напередодні свят справи з фінансами будуть погані

Останній місяць 2023 року буде не надто сприятливим у фінансовому плані, проте деяким все ж таки принесе процвітання та можливість покращити своє матеріальне становище.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на грудень 2023 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на грудень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта каже, що у грудні у Вас можуть бути фінансові труднощі, але при цьому також не буде сил вирішувати проблеми та будувати плани.

Телець — перевернутий Маг

Під кінець року у Вас може з’явитися суперник або виникне якась інша тупикова ситуація, через що у Вас пропадуть амбіції та бажання розвиватись. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Близнюки — перевернутий Світ

У Вас може бути спокуса піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища, швидкі ставки та афери не допоможуть.

Рак — Королева пентаклів

У грудні Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом Ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Лев – перевернута Десятка мечів

У цьому положенні карта означає, що Ваше Сонце знову зійде. Після втрат та страждань Ви знову зможете стати на ноги, отримаєте перевагу, шанс на успіх та могутність.

Діва — Правосуддя

У найближчі тижні Ваші фінансові справи складуться добре, грошова суперечка може закінчитися з вигідним для Вас результатом, Вам можуть повернути борг або сплатити компенсацію.

Терези — Верховна жриця

Карта радить, що краще поки не думати про тлінні гроші, а займатися саморозвитком і ставати мудрішими. Покладайтеся на свою інтуїцію, вона не підведе.

Скорпіон — перевернута Королева жезлів

Поки Вам немає сенсу навіть пробувати гнатися за грошима, — зусилля не дадуть результату, можуть виникнути різні побутові та професійні невдачі. Краще поки переключіться з роботи на щось інше, займіться саморозвитком.

Стрілець — Двійка кубків

В основному ця карта говорить про кохання та стосунки, однак у фінансовому плані вона може означати об’єднання ресурсів, взаємовигідне партнерство та матеріальну забезпеченість.

Козоріг — перевернута Десятка жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що у грудні Ви будете тривожні, а Вашим очікуванням не судилося здійснитися. Але сильно не сумуйте, швидше за все це тимчасово.

Водолій — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Риби — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що у грудні Ваш успіх може піти у Вас з-під носа та дістатись комусь іншому.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, які кімнатні рослини притягують гроші до будинку.