Грошовий гороскоп Таро на грудень: Леви зможуть стати на ноги, а Дівам повернуть борги

Читати російською
Автор

У більшості напередодні свят справи з фінансами будуть погані

Останній місяць 2023 року буде не надто сприятливим у фінансовому плані, проте деяким все ж таки принесе процвітання та можливість покращити своє матеріальне становище.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на грудень 2023 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на грудень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта каже, що у грудні у Вас можуть бути фінансові труднощі, але при цьому також не буде сил вирішувати проблеми та будувати плани.

Телець — перевернутий Маг

Під кінець року у Вас може з’явитися суперник або виникне якась інша тупикова ситуація, через що у Вас пропадуть амбіції та бажання розвиватись. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Близнюки — перевернутий Світ

У Вас може бути спокуса піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища, швидкі ставки та афери не допоможуть.

Рак — Королева пентаклів

У грудні Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом Ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Лев – перевернута Десятка мечів

У цьому положенні карта означає, що Ваше Сонце знову зійде. Після втрат та страждань Ви знову зможете стати на ноги, отримаєте перевагу, шанс на успіх та могутність.

Діва — Правосуддя

У найближчі тижні Ваші фінансові справи складуться добре, грошова суперечка може закінчитися з вигідним для Вас результатом, Вам можуть повернути борг або сплатити компенсацію.

Терези — Верховна жриця

Карта радить, що краще поки не думати про тлінні гроші, а займатися саморозвитком і ставати мудрішими. Покладайтеся на свою інтуїцію, вона не підведе.

Скорпіон — перевернута Королева жезлів

Поки Вам немає сенсу навіть пробувати гнатися за грошима, — зусилля не дадуть результату, можуть виникнути різні побутові та професійні невдачі. Краще поки переключіться з роботи на щось інше, займіться саморозвитком.

Стрілець — Двійка кубків

В основному ця карта говорить про кохання та стосунки, однак у фінансовому плані вона може означати об’єднання ресурсів, взаємовигідне партнерство та матеріальну забезпеченість.

Козоріг — перевернута Десятка жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що у грудні Ви будете тривожні, а Вашим очікуванням не судилося здійснитися. Але сильно не сумуйте, швидше за все це тимчасово.

Водолій — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Риби — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що у грудні Ваш успіх може піти у Вас з-під носа та дістатись комусь іншому.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, які кімнатні рослини притягують гроші до будинку.