Біда може нагрянути раптово: на ці знаки Зодіаку ось-ось чекають втрати

Читать на русском
Автор
46422
Біда може нагрянути раптово: на ці знаки Зодіаку ось-ось чекають втрати

Втрати будуть пов’язані з роботою та фінансами

Зміна сезону з осіннього на зимовий у 2023 році загалом буде досить важкою, а особливо для восьми знаків Зодіаку, на які чекають проблеми на роботі та фінансові невдачі.

Йдеться про таких знаків як Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Водолій та Риби. Про це говорить фінансовий гороскоп Таро на тиждень до 3 грудня включно.

Близнюкам випала Вісімка мечів

Вам варто "затягнути пояс", оскільки поки що зайвих грошей не передбачається. Можливо, це пов’язано з бажанням виплатити борги або накопичити на щось.

Ракам випав Путівник

Путівник вище таких мирських благ як гроші, і в найближчому майбутньому може принести Вам зниження доходів, просте життя та фінансові обмеження.

Левам випала перевернута Трійка мечів

Вас можуть переслідувати тривоги через гроші і загроза залишитися без роботи, а Ваші бізнес-партнери найближчим часом також можуть Вас обдурити.

Дівам випав перевернутий Туз жезлів

Успіх у фінансовій та професійній сферах поки що відвернеться від Вас. Поки що краще займіться собою і своїм життям в цілому.

Терезам випало перевернуте Колесо Фортуни

Успіх зіграє проти Вас, — якісь можливості та шанси можуть дістатись комусь іншому, а вкладення та ризики не виправдають себе.

Скорпіонам випав перевернутий Паж мечів

У Вас може бути бажання зайнятися новими та більш "брудними", нечесними методами роботи — вони не принесуть Вам успіхів. Більше того, Вам загрожують неприємності на роботі та з документами.

Водоліям випав перевернутий Король жезлів

Якщо Ви планували дорогі покупки та інвестиції, відкладіть. Найближчим часом краще не будувати планів і не робити необдуманих вчинків, можливі серйозні наслідки та крах планів.

Рибам випала перевернута Королева мечів

Найближчим часом Ви більше будете схильні до чвар на роботі, ніж до ефективності, — Вас може переслідувати відчуття, що Ваша робота не має сенсу.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в грудні за картами Таро.