Ви не повірите, що паштет може бути таким смачним: просто додайте один незвичайний продукт

Читати російською
Автор

Печінка за цим рецептом полюблять навіть ті, кому вона раніше не подобалася

Куряча печінка не тільки дешевша за м’ясо, але ще й дуже корисна. Її можна готувати й подавати як самостійну страву, а можна додавати до різноманітних салатів.

Сьогодні разом із food.oboz приготуємо неймовірний домашній печінковий паштет. Цю корисну і досить бюджетну закуску можна подавати з тостами чи бутербродами. Завдяки незвичайному продукту – меду – паштет вийде особливо пікантним. Спробуємо?

Як приготувати печінковий паштет

Інгредієнти:

  • печінка куряча — 500 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • корінь селери — 75 г;
  • масло вершкове — 200 г;
  • мед — 1 ст. л.;
  • сіль, чебрець сухий, перець чорний великого помелу — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та цибулю чистимо, нарізаємо великими кубиками.
  2. У сотейнику обсмажуємо моркву, туди ж додаємо цибулю і смажимо протягом кількох хвилин.
  3. Корінь селери та часник подрібнюємо, додаємо до овочів і томимо ще протягом 7 хвилин.
  4. Печінку чистимо, миємо, нарізаємо і додаємо в сотейник. Туди ж відправляємо спеції та смажимо до готовності.
  5. Коли печінка з овочами охолоне, збиваємо її у блендері до однорідного стану. Додаємо вершкове масло, збиваємо. Туди ж відправляємо мед і знову збиваємо.

Рекомендуємо приготувати печінку з огірками за рецептом "Телеграфа". У вас вийде незвичайна страва.