З макаронами під лінивим сирно-вершковим соусом ви забудете навіть про м’ясо

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:31

Такі макарони проситимуть щодня

Якщо ви любитель макаронів, напевно, ви вже пробували фаршировані макаронні гнізда. Ви знаєте, що фантастичну пасту можна приготувати навіть без м’яса?

Саме такий фантастичний рецепт макаронів з сирно-вершковим соусом Shuba нам пропонує. Мало того, що ситну вечерю ви приготуєте із простих продуктів, так ще й за лічені секунди. Пам’ятайте: що більше буде сиру, то густіше вийде соус. Таке приголомшливе блюдо точно не залишить нікого байдужим.

Як приготувати макарони з лінивим сирно-вершковим соусом

Інгредієнти на 4 порції:

  • макарони — 300 г;
  • вода — 2 л;
  • масло вершкове — 20 г;
  • вершки — 2 ст. л.;
  • плавлений сир — 70 г;
  • спеції, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Макарони ставимо вариться згідно з інструкцією на упаковуванні з однією різницею — солі додаємо трохи менше. За кілька хвилин до готовності злийте з макаронів воду, залишивши стільки, щоб вона лише покривала їх.
  2. До макаронів відправте вершкове чи оливкову олію, вершки, подрібнений сир та спеції та розмішайте – сир повинен повністю розчинитися.
  3. Пасту доведіть до закипання, але в жодному разі не кип’ятіть. Зніміть блюдо з вогню, накрийте кришкою і настоятися до бажаної м’якості пасти.

Рекомендуємо також приготувати з макаронів незвичайний теплий салат за рецептом "Телеграфа". Цією стравою ви точно здивуєте своїх близьких та друзів.