Запаморочливі зміни і удача у рік Дракона: прогноз для знаків китайського гороскопа

Читать на русском
Автор
67483
Дракон — могутній і сприятливий знак
Дракон — могутній і сприятливий знак. Фото Freepik

Драконів чекає рік успіху, а Коням уготовані пригоди

Китайський зодіак — це традиційна схема класифікації, заснована на китайському календарі, в якій тварина та пов’язані з нею атрибути присвоюються кожному року у дванадцятирічному циклі, що повторюється. Кожен рік пов’язаний з одним із наступних дванадцяти тварин: Пацюк, Бик, Тигр, Кролик (Кіт), Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака та Свиня. У 2024 році набуде сили Зелений Дерев’яний Дракон.

Дракон є могутнім і сприятливим знаком, а люди, народжені в рік Дракона, вважаються хоробрими, впевненими в собі та амбіціозними. Про це пише msn.

Астрологи розповіли, що обіцяє рік Дракона 2024 згідно з китайським гороскопом. Цей прогноз для всіх знаків.

Китайський гороскоп на рік Зеленого Дерев’яного Дракона 2024

Щур: У 2024 році Щуру відкриваються перспективи для успішної кар’єри. Важливо не перевтомлюватись, приділяти увагу собі та знаходити час для відпочинку та відновлення.

Бик: Рік обіцяє Бику період, що вимагає наполегливості. Всі зусилля зрештою будуть винагороджені, їх цілі будуть досягнуті завдяки завзятій праці.

Тигр: Для Тигра 2024 рік віщує зміни. Можливі труднощі, але також відкриваються шанси на ріст і розвитку.

Кіт/Кролик: Кролики (Коти) очікують мирний та гармонійний 2024 рік. Вони будуть мати підтримку близьких, а також успіх у професійній сфері.

Дракон: 2024 рік для Дракона — час удачі та досягнень. Вони можуть розраховувати на виконання своїх цілей та заслужене визнання.

Змія: Рік обіцяє Змії трансформації та оновлення. Можливі зміни у їхньому житті, але, зрештою, вони принесуть позитивні зміни.

Кінь: У 2024 році чекає період активності та пригод. Варто чекати захоплюючих подорожей та нових вражень.

Коза: Рік творчості та самовираження. Ці тварини матимуть змогу поділитися своїми талантами зі світом.

Мавпа: У рік випробувань та можливостей надійде Мавпа. Їм доведеться проявити гнучкість та адаптивність, але вони також можуть розраховувати на значні досягнення.

Півень: Півня у 2024 році чекає період наполегливої праці та самовідданості. Попри труднощі, їх зусилля зрештою принесуть плоди.

Собака: Собаку чекає рік вірності та дружби. Вони можуть розраховувати на зміцнення стосунків зі своїми близькими та завоювання нових друзів та союзників.

Свиня: Рік удачі та достатку. Вони можуть розраховувати на матеріальний добробут та гармонійні стосунки.

Раніше астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку пощастить збагатитися до кінця 2023 року. Таких щасливчиків троє.