Що потрібно робити, щоб залучити багатство: бабусині поради та народні прикмети

Читать на русском
Автор
1586
Гроші люблять рахунок та повагу
Гроші люблять рахунок та повагу. Фото Freepik

Розповідаємо, які ритуали допоможуть не збідніти та примножити гроші

Дослідження таємниць залучення багатства призводить нас до вікових народних традицій та різних магічних ритуалів на гроші. Впевненість у тому, що найсильніший талісман для грошей допомагає вашим фінансам, напевно позитивно вплине на цю сферу.

Нехай ці давні традиції будуть вашими союзниками у фінансовому процвітанні. Давайте разом розкриємо унікальні таємні обряди, які залучать фінансовий успіх!

Як залучити удачу та багатство до дому – символи

Встановіть дзеркало в будинку так, щоб воно відбивало дорогий предмет. Це стародавнє чаклунство вважається способом утримувати фінансові потоки, спрямовуючи у ваш бік багатство та достаток.

Помістіть біля входу, перед вашим порогом, зерна рису або пшениці. Вірте чи ні, цей простий ритуал вважається магічним ключем до залучення багатства та процвітання в будинку.

Поставте в будинку грошове дерево. Наукова назва — красула, ще вона відома як товстянка. Вважається, що ця рослина приваблює удачу та добробут у будинок.

Бабусині поради, щоб гроші водилися

  • П’ятірка в гаманці – таємниця грошового тяжіння

Покладіть у свій гаманець або гаманець купюру номіналом п’ять одиниць. Згідно з давнім повір’ям, це приваблює до вас не лише грошову енергію, а й множить ваш фінансовий потенціал.

  • Магія свічок для залучення багатства

Засвітіть зелену свічку у свій День народження на удачу. Вірте чи ні, цей простий ритуал активізує енергію процвітання та залучає до вас фінансові можливості.

  • Борг платежем добрий

Якщо ви позичали у когось гроші, обов’язково поверніть. І робити це потрібно в жодному разі не ввечері, інакше успіх відвернеться. Банкноти потрібно скласти навпіл і віддавати не прямо до рук.

Раніше "Телеграф" розповідав, що буде, якщо в гаманець покласти лавровий лист. Щоб ця прикмета спрацювала, потрібно обов’язково дотримуватися кількох правил!