Погана енергія та втрата удачі: які імена категорично не можна давати котам

Читать на русском
Автор
46082
Сучасні власники котів люблять обирати незвичайні клички
Сучасні власники котів люблять обирати незвичайні клички. Фото Телеграф

Важливо пам’ятати, що ім’я для кота вибирається не тільки за його звучанням, але й за його значенням та енергетикою.

У світі езотерики та народних повір’їв коти завжди відігравали особливу роль. Ці таємничі і незалежні тварини є символами таємничості, інтуїції та магії. Однак, важливо розуміти, що навіть ім'я, яке ми даруємо нашому пухнастому другові, може мати велике значення і вплинути на його долю та наше власне життя. Сучасні господарі тварин люблять підкреслювати власну і котячу індивідуальність екстравагантними кличками. До прикладу, називати пухнастиків людськими іменами чи іменами Богів.

Коти вважаються провідниками енергії та оберегами дому. Вони можуть притягувати позитивну енергію, але також і відганяти негативну. Тому давати ім'я своєму чотириногому другові – це важливий і відповідальний процес. Існують певні імена, які, згідно з повір’ями, можуть притягувати до дому і його мешканцям біду та невдачі.

По-перше, варто утриматися від імен, які асоціюються з агресією чи негативом. Наприклад, Люцифер, Чорт або Біс. Такі імена можуть привертати до дому погану енергетику і навіть пробуджувати агресію в самій тварині.

По-друге, не рекомендується давати котам імена, пов’язані з хворобами або смертю. Гарячка, Аїд, Цвинтар тощо. Якщо від вашого кота віє такою потойбічною енергетикою, то краще обрати щось більш миле. Чорниш чи Затінок, Містик, Блек і так далі.

По-третє, уникайте імен, які можуть мати двозначне або негативне тлумачення. Наприклад, Клептоман, Бардак чи Хаос. Такі імена можуть притягувати плутанину та невдачі у життя їхнього власника.

По-четверте, не варто давати котам імена відомих негативних історичних персонажів. Наприклад, Гітлер, Сталін чи Муссоліні. Такі імена можуть нашкодити репутації власника та принести в дім погану енергію.

Нагадаємо, якщо ви вважаєте, що не варто вигадувати містичне чи похмуре ім'я своєму коту лише через чорний колір шерсті. Чорна кішка в багатьох культурах є хорошим знаком. Також можна обрати конкретну породу котів, якщо ви хочете вбачати у своєму улюбленці ще й певну символіку.