Шипить на гостя і дивиться в одну точку: як зрозуміти, що кішка відчуває негативну енергію

Читать на русском
Автор
3039
Коти мають значно більшу чутливість, ніж люди
Коти мають значно більшу чутливість, ніж люди. Фото Телеграф

Ці тварини не тільки чудові друзі і компаньйони, але й чутливі помічники, які можуть захистити нас від негативної енергетики

Кішки — це дивовижні тварини, які мають чудову інтуїцію та здатність відчувати енергетику навколишнього світу. Вони не тільки можуть лікувати своїх господарів, але й попереджати їх про небезпеку, яка чекає вдома. Зокрема, завдяки своїм вусам. Як розпізнати, що кішка вловила вдома негатив, і що робити в такому випадку?

Як кішка показує про присутність негативу в будинку

Щоб зрозуміти, як кішки відчувають негативну енергію в будинку, просто уважно придивіться до поведінки улюблениці. Ось деякі ознаки, які можуть свідчити про те, що котячий друг неспокійний або наляканий:

  • Кішка довго вдивляється в одну точку. У цей момент вона найімовірніше розглядає сутність і визначає загрозу.
  • Кішка раптово наїжачилася і зашипіла на свого господаря, можливо він приніс на собі негативну енергію. В цьому випадку потрібно одразу ж прийняти душ і випрати одяг. Другий варіант — можливо ви принесли додому якусь річ або подарунок від людини, яка бажає вам зла.
  • Кішка відмовляється гратися та їсти. Якщо улюблениця не хвора, це повинно насторожити господаря. Така поведінка може говорити про те, що в будинку скупчилася негативна енергетика.
  • Кішка йде з дому. В одних випадках вона бере на себе сильний енергетичний удар замість господаря і забирає з собою негативну енергетику, в інших — просто не може впоратися з тим, що оселилося в будинку. В такому випадку бажано ретельно почистити енергетику вдома.

Як коти відчувають погану людину

Вважається, що коти одразу визначать недоброзичливця, який прийшов до вас в будинок. Спочатку вона буде уважно дивитися на людину, немов гіпнотизуючи, а потім — починає тікати і намагатися триматися від неї подалі. Також тварина може носитися по квартирі, немов рятуючись від невидимого переслідувача. Якщо кішка шипить, роздратовано виляє хвостом або навіть намагається вдарити лапою людину, це може говорити про те, що у вашого гостя погані наміри.

Нагадаємо, що коти — це не тільки дивовижні тварини, але й символи багатьох народних повір'їв і прикмет. Наприклад, чорна кішка, яка перебігла дорогу, вважається знаком невдачі або зла. Але не всі так думають: у Великобританії і Японії чорна кішка — це символ щастя і достатку. Також багато залежить від того, як сама кішка переходить дорогу: якщо вона йде вперед вас — це хороший знак, якщо за вами — поганий. Крім того, колір шерсті кота може сказати про його характер і особливості. Наприклад, руді коти вважаються дуже енергійними і життєрадісними, а сірі — спокійними і розсудливими.