Чому ви все ще бідні? 6 речей у вашому гаманці, які блокують грошовий потік

Читать на русском
Автор
1301
Ваш гаманець – це ваш фінансовий асистент, тому ставтеся до нього з повагою і увагою
Ваш гаманець – це ваш фінансовий асистент, тому ставтеся до нього з повагою і увагою. Фото Телеграф

Регулярно перевіряйте і очищайте гаманець від непотрібних речей, щоб забезпечити вільний потік грошової енергії

Гаманець – це не просто місце для зберігання грошей і карток. Він може впливати на ваше фінансове благополуччя і енергетичний баланс. Тому дуже важливо стежити за тим, що ви тримаєте у своєму гаманці. Насамперед, це гроші, які не можна тримати в кишені. Однак варто знати, що не можна тримати у гаманці біля фінансів.

На першому місці знаходяться старі чеки і рахунки. Вони символізують витрачені гроші і фінансові втрати. Тримаючи їх у своєму гаманці, ви притягуєте до себе енергію бідності і втрати. Натомість варто залишати в гаманці невелику купюру як символ стабільності і достатку.

По-друге, забудьте про розбиті або пошкоджені кредитні картки. Вони не тільки можуть завдати вам клопоту при спробі зробити покупку, але й символізують фінансові труднощі і збої.

Старі фотографії та листівки, які втратили для вас значення, також не мають місця у вашому гаманці. Вони утримують енергію минулого і можуть заважати вам рухатися вперед.

Четверте місце займають зіпсовані або застарілі візитні картки. Вони можуть створювати відчуття застою в вашій кар'єрі і бізнесі. Важливо регулярно перевіряти і оновлювати вміст свого гаманця.

Ключі – це ще одна річ, яку не варто тримати поруч з грошима. Вони символізують тягар і можуть "закривати" ваші фінансові потоки. Наостанок, позбавтеся від непотрібних дрібниць і сміття. Вони створюють хаос і можуть перешкоджати припливу грошей.

Нагадаємо, що коли ви вичистили свій гаманець, не забудьте покласти туди талісмани, які притягують гроші. Ефективним магнітом для грошей вважається однодоларова купюра.