Гроші, що "розбігаються": чому вам краще не носити їх у кишені

Читать на русском
Автор
8934
Важливо ставитися до грошей з повагою, розуміючи їхнє справжнє призначення
Важливо ставитися до грошей з повагою, розуміючи їхнє справжнє призначення. Фото Телеграф

Зберігайте свої гроші в гаманці або іншому спеціальному місці, де вони будуть в безпеці від зовнішніх впливів та матимуть можливість примножуватися

Гроші завжди були об'єктом особливого інтересу і суперечок. Тому вони обросли багатьма повір'ями та застереженнями, правилами зберігання готівки чи монет. Незалежно від того, чи маєте ви багато грошей чи ні, важливо знати, як з ними правильно поводитися. І насамперед перестати носити їх в кишені.

Гроші є не просто засобом обміну, але й носієм енергії. Коли ми носимо гроші в кишені, ми постійно торкаємося їх руками, забруднюючи їх своєю енергетикою і розсіюючи свою власну. Відповідно до давніх вірувань, гроші, які носяться у кишені, "розбігаються" та не зберігаються. Це пов'язано з віруванням, що гроші повинні бути в безпечному місці, де вони можуть примножуватися.

Крім того, кишеня — це місце, де зберігається багато різних предметів. Це може бути ключі, телефон або навіть цукерки. Кожен предмет має свою власну енергетику, яка може взаємодіяти з енергією грошей, роблячи їх "безсилішими".

Також кишені — це не найбільш безпечне місце для грошей. Існує багато випадків, коли гроші просто випадають або їх викрадають.

Нагадаємо, що налаштуватися на примноження багатства можна за допомогою спеціальних ритуалів для приваблення грошей. Крім того, ваш гаманець можна перетворити на фінансовий талісман. Варто лише покрасти туди предмети, які посилять фінансову ауру гаманця.