Втрата енергії та стабільності: чому не можна тримати речі на спинці стільця

Читать на русском
Автор
Це не лише погана прикмета, але й просто ознака неохайності
Це не лише погана прикмета, але й просто ознака неохайності. Фото Телеграф

Одяг, який зберігають на стільці, може потім створити для вас проблеми у житті

У народній мудрості існує безліч повір’їв, пов’язаних із домашніми предметами, і стілець не є винятком. Багато хто з нас не замислюючись залишає свої речі на його спинці, не підозрюючи, які негативні наслідки може мати така, на перший погляд, невинна дія. Зберігання речей на спинці стільця може нашкодити вашому фінансовому стану особи, так і особистим стосункам.

Енергетичний дисбаланс: Згідно з езотеричними віруваннями, стілець випромінює енергію, яка може бути порушена, коли на його спинці зберігаються речі. Це може призвести до дисбалансу в енергетичному полі оселі та негативно вплинути на самопочуття її мешканців.

Фінансові втрати: Є прикмета, що говорить про те, що зберігання речей на спинці стільця може призвести до втрати грошей. Віриться, що таким чином ви "витісняєте" благополуччя зі свого дому, і фінансові проблеми не змусять себе довго чекати.

Негативний вплив на стосунки: Непорозуміння в сім’ї та конфлікти з близькими також можуть бути наслідком того, що ви звикли залишати свої речі на спинці стільця. Повір’я говорить, що так ви нібито "виганяєте" гармонію зі свого будинку.

Перешкода для енергії: У фен-шуй стілець вважається символом підтримки та стабільності. Коли на його спинці зберігаються речі, це може блокувати вільний потік енергії ци в приміщенні, що в підсумку призводить до стагнації та застою в житті.

Небезпека для здоров’я: Існує вірування, що залишаючи речі на спинці стільця, ви можете ненароком "віддавати" свою енергію і силу іншій людині, яка сидітиме на цьому стільці. При тому, що ця людина також нічого хорошого від чужої енергії не отримає.

Також зазначимо, що з практичної точки зору лишати свої речі на стільці не варто, адже це порушення правил зберігання вашого одягу. А вже після того, як ваша річ пошкодилася, її можна буде лише викинути з низки причин.