Не віддавайте ваш старий одяг просто так: допомога бідним може обернутися проти вас

Читать на русском
Автор
19408
Перед тим, як віддати одяг, проведіть обряд очищення
Перед тим, як віддати одяг, проведіть обряд очищення. Фото Телеграф

Ваш старий одяг є носієм вашої енергетики

Допомога бідним завжди вважалася благородним вчинком. Проте існують певні повір'я, які не радять віддавати бідним людям усе підряд. Зокрема, власний одяг краще приберегти для інших потреб, оскільки існують кілька причин, через які з ним краще не розлучатися.

  • Енергетичний обмін. Кожна річ накопичує енергію свого власника. Віддаючи річ, ми можемо передати частину своєї енергії, яка не завжди є позитивною.
  • Зв'язок з минулим. Віддавши річ, особливо якщо вона має особливе значення, можна втратити зв'язок з певними спогадами або етапами життя.
  • Можливість втрати. Є думка, що віддаючи своє, можна втратити щось важливе в майбутньому.
  • Символіка дару. В деяких культурах віддавати своє бідним може бути сприйнято як зневага або спроба "купити" прихильність.

Допомагайте іншим, але робіть це обдумано. Якщо ви усе ж таки вирішили віддати свої речі, освятіть їх або проведіть ритуал очищення. Таким чином, ви збережете свою енергію і допоможете іншим без шкоди для себе. Головне робити це з чистими думками та совістю.

Нагадаємо, що старий одяг також не підходить для миття підлоги. Особливо дитячий. Оскільки він носить вашу енергетику, миючи ним підлогу, ви можете порушити баланс енергії у своєму тілі. Дитячий одяг також потребує особливого ставлення. Його не можна просто так викинути. Найкраще — це здавати одяг на переробку чи віддавати тим, хто потребує. Але, як вже говорилося вище, потрібно провести обряд очищення.