Злі очі дивляться у спину: які прикмети говорять про те, що вас на роботі хтось недолюблює

Читать на русском
Автор
538
Якщо у вас усе сиплеться з рук, це може бути ознакою злого ока
Якщо у вас усе сиплеться з рук, це може бути ознакою злого ока. Фото Телеграф

Ваше оточення може спробувати підказати вам про наявність недоброзичливих очей за спиною

Світ офісних стін часто переплітається з енергетичними взаємодіями між співробітниками. Тут кожен день може приховувати за собою не лише професійні виклики, але й енергетичні конфлікти. З часом ваш офіс може перетворюватися на особливе місце, які починає "взаємодіяти" з вами та вказувати на те, що хтось із колег вас не злюбив. Якщо звернути увагу, можна помітити деякі з цих вказівок.

Ставлення колег раптово змінюється без видимих причин. Це може бути не лише гнів, але й раптова посмішка чи різкий сміх поруч із вами.

Нелогічні ситуації можуть вказувати на присутність негативної енергії. До прикладу, якщо вас кличуть замість обіду випити алкоголю у білий день, прибиральниця приходить удень, чи хтось заходить в офіс через чорний хід, хоча не мав цього робити — можливо аура вашого місця роботи змінилася.

Несподівані провали, коли ви працюєте в поті чола, можуть бути пов'язані з негативним впливом з боку колег. Якщо вам здавалося, що ви все правильно робите, однак ця діяльність не принесла бажаного результату, подумайте про вплив зовні.

Несподівані коливання власного настрою можуть вказувати на енергетичне втручання. Якщо вам після хвилі радості доводиться різко переживати хвилю неконтрольованого суму, зверніть увагу на оточуючих.

Якщо предмети без причини падають зі столу або полиць, це може бути знаком того, що вам хтось бажає зла. Тож якщо ви поставили свою сумку на стіл, а вона раптом звалилася — варто перестрахуватися.

Помічаючи подібне, зберігайте спокій та позитивне ставлення, незалежно від обставин. Спокійна людина має сильну ауру, яку не проб'ють погані думки та гнів. Також у нагоді стануть потужні талісмани. Лавровий лист може притягнути удачу. А шматочок кореня імбиру допоможе відвернути зле око.