Грошові талісмани: 5 амулетів, які допоможуть збільшити ваші доходи

Читать на русском
Автор
774
Амулет слона у далекосхідних культурах вважається символом багатства
Амулет слона у далекосхідних культурах вважається символом багатства. Фото Телеграф

Обираючи амулет для притягнення грошей, слухайте своє внутрішнє відчуття

Секрети приховані у віках, розповідають про таємничі амулети, що володіють здатністю притягувати грошові потоки до своїх власників. Високі енергетичні вібрації цих символів благополуччя відкривають двері до світу матеріального достатку. У кожній культурі існують свої символи багатства, як от лавровий лист, які пройшли перевірку часом і продовжують допомагати людям у досягненні фінансової стабільності.

Талісман Фен Шуй з монетами

Класичний амулет Фен Шуй, який складається з трьох монет, з'єднаних червоною стрічкою, є символом грошового багатства. Його можна носити у кишені або як підвіску на шиї.

Амулет "Рука Фатіми"

Цей амулет зі Середнього Сходу відомий своєю здатністю захищати від негативу та притягувати удачу в усіх сферах життя, включаючи фінанси.

Кабала Браслет

Ізраїльський амулет на зап'ясті з червоними нитками відомий своїми обережними та грошовими магічними властивостями.

Коричневий гаманець

Традиційний аксесуар, який, як вважається, здатний притягувати гроші, особливо якщо в ньому завжди є купюра.

Амулет з образом слона

Слон з піднятим хоботом вважається символом удачі та благополуччя в багатьох культурах. Маленькі амулети-слони можна носити як брелоки або підвіски.

Кожен амулет має резонувати з вашою енергетикою, тільки тоді він зможе виявити свою повну силу та допомогти вам у досягненні фінансового процвітання. Однак варто розуміти, що окрім талісманів, варто обов'язково займатися саморозвитком і старанно працювати для досягнення успіху.

Нагадаємо, що також варто дбати про свої гроші та ставитися до них з повагою, аби зберегти благополуччя. До прикладу, готівку варто зберігати тільки у відведених для цього місцях. Крім того, наші предки намагалися не віддавати борги ввечері, адже це також могло накликати матеріальні проблеми.