Осінні квіти для захисту дому: 4 рослини, що відганяють погану енергетику

Читать на русском
Автор
10114
Одна з квіток, які оберігають дім — хризантема
Одна з квіток, які оберігають дім — хризантема. Фото Телеграф

Кожна квітка в вашому будинку — це не просто елемент декору, але й маленький оберіг, який піклується про добробут і спокій у вашому домі

Осінь — час не тільки золотих листків та прохолодних вечорів, але і період, коли наша домівка стає справжнім притулком від зовнішнього світу. І як краще зробити його захищеним і наповненим позитивною енергією, ніж за допомогою осінніх квітів? Однак не варто бездумно заставляти оселю рослинами, деякі з них — небезпечні сусіди. Тим часом низка квітів, які квітнуть восени стають чудовими талісманами для вашого дому.

Хризантеми: Вічні сторожі вашого дому

Хризантеми — це не лише красиві квіти, а й потужні обереги від негативної енергетики. Японці навіть святкують "День Хризантем", вважаючи їх символом довголіття та щастя. Розташуйте їх у центральній частині будинку або біля входу — і вони будуть слугувати вам щасливим талісманом.

Астильба: Сяйво чистоти

Ця рослина з елегантними китицями квіток здатна відганяти погану енергетику. Астильба символізує серцеву чистоту та невинність, тому її присутність у домі додає атмосфері легкості та спокою.

Седум (очаток): Захист і витривалість

Ця незвичайна квітка, яка добре почуває себе навіть в суворих умовах, служить символом витривалості та захисту. Поставивши її на підвіконня, ви можете бути впевненими, що домівка буде захищена від будь-яких негараздів.

Осіння гвоздика: Живлення душі

Гвоздика не тільки прикрашає дім своєю красою, але й наповнює його енергією оптимізму. Традиційно вона вважається символом любові та відданості, що допоможе зміцнити взаєморозуміння в родині.

Нагадаємо, що існує низка рослин, які можуть мати негативний вплив на енергетику вашого дому. Це і загадкова орхідея, яка має свої особливості утримання. А також ще низка рослин, що не є найкращими "сусідами по квартирі".