Який собака приносить грошовий успіх, а який захищає від зла: що означає порода собаки

Читать на русском
Автор
2410
Різні породи мають власне практичне та езотеричне значення
Різні породи мають власне практичне та езотеричне значення. Фото Телеграф

Найголовніше, обирати собаку за покликом власного серця і взаємозв'язком, який виникає між пухнастиком і людиною

У кожній культурі існують вірування та повір'я, які обертаються навколо тварин. Собаки не є винятком. Ці вірні супутники людини завжди були оточені аурою міфів та легенд. Відомо, що деякі породи собак вважаються символами удачі, достатку та благополуччя, як тварина, що сама прийшла до вас, в той час як інші можуть принести грошовий успіх своїм господарям.

Собаки-талісмани:

  • Феншуй рекомендує породу шар-пей для залучення удачі та достатку в дім. Ці собаки відомі своєю унікальною зовнішністю та хорошим здоров'ям.
  • Щенята породи мопс мають репутацію принесення грошового успіху, завдяки своїм зморшкуватим мордочкам та веселому характеру.
  • Лабрадори-ретривери вважаються символами вірності та надійності, які можуть принести гармонію в сімейні відносини.
  • Собаки породи акіта-іну є символами здоров'я та щастя в Японії.
  • Цвергшнауцери, завдяки своїй відвазі та розуму, в історії часто асоціювалися з захистом від злих духів.
  • Більшість королівських осіб воліли звести собак породи кавалер-кінг-чарльз-спанієль, вважаючи їх символами розкоші та благополуччя.

Водночас обираючи собаку, не варто сліпо вірити повір'ям та міфам. Головне, що потрібно врахувати, це взаєморозуміння та любов між вами та вашим вихованцем. Кожна собака може принести радість та зробити ваше життя щасливішим, незалежно від породи. Тим паче, що останнім часом набирає популярність забирати собак із притулків чи з вулиці, оскільки це набагато гуманніше.

Крім того, вулична собака сама може прив'язатися до вас, а це означає, що тварина буде завжди надійним другом. Хоча іноді пес, який прийшов самостійно до вашого дому, може нести зовсім інше значення. Так само людям, які вірять у знамення долі та серйозно ставляться до її знаків, можна обрати тварину за кольором шерсті, оскільки серед різноманіття собачих відтінків існує різна символіка.