Енергетика та аромат: чому варто смажити лавровий лист, якщо вдома вам некомфортно

Читать на русском
Автор
13576
Цей обряд допоможе створити комфортну атмосферу в будинку Новина оновлена 11 жовтня 2023, 14:16
Цей обряд допоможе створити комфортну атмосферу в будинку. Фото Телеграф

Смажте лавровий лист, не лише задля його чудового аромату та смаку, а й для того, щоб зарядити вашу оселю позитивною енергією

В арсеналі приправ, які користуються популярністю у кулінарії, лавровий лист є незамінним учасником багатьох страв. Але чи замислювались ви над тим, які таємниці ховає за собою цей зелений листочок? З давніх-давен його вважають оберегом й кладуть у будинку в різних місцях, які хочуть захистити, або ж замовляють на гроші.

Таємнича енергетика лавра

Лаврове дерево вважається символом перемоги та слави. У стародавньому Римі лавровий вінок надягали на голову переможцям. Ця рослина відома своєю енергетикою, яка може надати особі сили та впевненості. Для того, аби отримати від нього корисну енергію, езотерики рекомендують обкурити цією спецією будинок. Лавр можна підпалити й носити його кімнатами, а можна просто кинути на пательню.

Процес обкурювання

  1. Беріть кілька листочків лавра та невеличку пательню.
  2. Розігрівайте пательню без жиру, покладіть лаврові листи на гарячу поверхню.
  3. Коли листи почнуть смажитися, вони виділять дим і ароматичну есенцію.

Ефект обкурювання

Смажений лавр розповсюджує свою енергетику по будинку. Цей дим вважається чудовим засобом для вигнання негативної енергії, відліку злих духів та створення позитивного аурального середовища.

Крім того, аромат смаженого лавра допомагає розслабитися, заспокоїти нервову систему і надає приміщенню свіжість та гармонію.

Нагадаємо, що лаврове дерево є не тільки джерелом приємного аромату, але й потужним оберегом від негативних енергій у вашій спальні. А ось покладений у взуття лавровий лист не лише оберігає від втрати енергії, але й є прекрасним способом зарядити свій день позитивом.