Секрети, яких не знають банкіри: як повний місяць може привабити до вас гроші

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 жовтня 2023, 14:29

Не зайвим буде використовувати древні знання наших предків, які допоможуть зробити ваше життя трохи більш достатнім та комфортним

Місяць завжди викликав особливе захоплення серед наших предків. І хоч вони ставилися до нього навіть з пересторогою, до прикладу, намагаючись довго не дивитися на супутник. Особливо цікавою є його повна фаза, яка, за віруваннями, має великий вплив на матеріальний стан людини.

Срібний захисник удачі. Перекази кажуть, що коли місяць у повній своїй красі, він стає могутнім оберегом для приваблення грошей. У цей час рекомендується носити срібні прикраси, які, ніби магнітом, притягують до вас благополуччя.

Монети і нічне небо. Давні ритуали радять, щоб уночі, під час повного місяця, взяти монету, підняти її до неба та промовити слова бажання — на вухо Фортуні. Потім цю монету слід зберігати як амулет для залучення удачі.

Збільшення добробуту. Кажуть, якщо почати новий проект або вкладати гроші в бізнес під час повного місяця, шанси на успіх зростають багаторазово.

Пожертви давнім духам. Наші предки часто приносили пожертви духам природи під світлом повного місяця, аби завербувати їх на свій бік в грошових справах. Сучасний варіант цього ритуалу – просто зробити добрі вчинки та пожертви потребуючим.

Зарядка грошових талісманів. Якщо у вас є амулети чи талісмани, які пов'язані з грошима, віриться, що вони заряджаються енергією успіху під світлом повного місяця. Просто залиште їх на вікні цієї ночі.

Нагадаємо, що звичаї та віра в магічну силу предметів завжди були притаманні нашому народу. Кидання монети в фонтан для здійснення бажань є старовинним ритуалом, що веде свій корінь від древніх римлян. З іншого боку, окурювання оселі лавровим листом допомагає очистити простір від негативних енергій і створити атмосферу спокою.