Секрети, яких не знають банкіри: як повний місяць може привабити до вас гроші

Читать на русском
Автор
1909
Повний місяць над Києвом 29 вересня Новина оновлена 11 жовтня 2023, 14:29
Повний місяць над Києвом 29 вересня. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Не зайвим буде використовувати древні знання наших предків, які допоможуть зробити ваше життя трохи більш достатнім та комфортним

Місяць завжди викликав особливе захоплення серед наших предків. І хоч вони ставилися до нього навіть з пересторогою, до прикладу, намагаючись довго не дивитися на супутник. Особливо цікавою є його повна фаза, яка, за віруваннями, має великий вплив на матеріальний стан людини.

Срібний захисник удачі. Перекази кажуть, що коли місяць у повній своїй красі, він стає могутнім оберегом для приваблення грошей. У цей час рекомендується носити срібні прикраси, які, ніби магнітом, притягують до вас благополуччя.

Монети і нічне небо. Давні ритуали радять, щоб уночі, під час повного місяця, взяти монету, підняти її до неба та промовити слова бажання — на вухо Фортуні. Потім цю монету слід зберігати як амулет для залучення удачі.

Збільшення добробуту. Кажуть, якщо почати новий проект або вкладати гроші в бізнес під час повного місяця, шанси на успіх зростають багаторазово.

Пожертви давнім духам. Наші предки часто приносили пожертви духам природи під світлом повного місяця, аби завербувати їх на свій бік в грошових справах. Сучасний варіант цього ритуалу – просто зробити добрі вчинки та пожертви потребуючим.

Зарядка грошових талісманів. Якщо у вас є амулети чи талісмани, які пов'язані з грошима, віриться, що вони заряджаються енергією успіху під світлом повного місяця. Просто залиште їх на вікні цієї ночі.

Нагадаємо, що звичаї та віра в магічну силу предметів завжди були притаманні нашому народу. Кидання монети в фонтан для здійснення бажань є старовинним ритуалом, що веде свій корінь від древніх римлян. З іншого боку, окурювання оселі лавровим листом допомагає очистити простір від негативних енергій і створити атмосферу спокою.