Не боїться нерівної шкіри: Джамала виклала фото без гриму та фотошопу (фото)

Читати російською
Автор

Зірка цінує власну природну красу

Українська співачка Джамала показала своє обличчя без макіяжу та фотошопу. Вона акцентувала на неідеальності своєї шкіри. Цим вона, вочевидь, долучилася до протесту проти сексистських висловлювань українського шоумена Володимира Остапчука щодо того, якою має бути жінка на 10/10.

Джамала опублікувала своє фото зблизька в сторіз Instagram. На знімку видно, що артистка має нерівний тон шкіри, родимки та нерівний тон шкіри. Співачка не соромиться свого природного вигляду та не прагне до ідеалу краси, який нав'язують суспільству.

instagram.com/jamalajaaa

Це не перший раз, коли Джамала демонструє свою східну вроду без гриму. Раніше вона також ділилася своїми фотографіями без макіяжу, показуючи свою впевненість у собі. Знаменитість також не прихильна до косметичних процедур та уколів краси, натомість підкреслює свою природню привабливість.

Вочевидь Джамала приєдналася до акції проти сексизму, яку розпочали українські зірки після скандалу з Остапчуком. Нагадаємо, що шоумен засудив жінок, які не роблять депіляцію. Це викликало обурення серед багатьох людей, які звинуватили Остапчука у сексистських та образливих висловлюваннях.

Нагадаємо, що Джамала нещодавно опинилася в центрі скандалу через своє виконання гімну України на відкритті футбольного матчу в Лондоні. Багато користувачів соцмереж засудили співачку за те, що вона співала гімн з нотами, які не входять до оригінальної мелодії. Деякі навіть назвали її виступ пародією. Джамала ж вибачилася перед усіма, хто почувся ображеним, і пояснила, що вона хотіла додати емоційності та патріотизму до свого виконання. Після скандалу з гімном України Джамала виставила дитяче фото.