"Сьогодні, по звичці, я буду самим щасливим у світі": MONATIK засипав дружину компліментами у своєму вірші

Читать на русском
Автор
1755
Дмитро та Ірина
Дмитро та Ірина. Фото https://www.instagram.com/monatik_official/

Співак ніколи не приховує, наскільки кохає свою другу половинку

Український співак Дмитро Монатік, відомий під сценічним ім'ям MONATIK, на якого нещодавно розгнівалися через виїзд за кордон, здивував своїх шанувальників та прихильників незвичайним подарунком для своєї дружини Ірини. З нагоди її дня народження, він написав для неї зворушливий вірш та опублікував відео, де вони разом із сином танцюють під його пісню.

Це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, де має понад 2 мільйони підписників. У своєму посту, він подякував Всесвіту за те, що подарував йому таку чудову людину, яка стала його натхненням, партнеркою та матір'ю його дітей. Він також висловив свою любов та повагу до неї, незалежно від всіх випробувань та труднощів, яким вони разом протистоять.

… Коли мене ти обіймаєш,

я просто небу дякую за все, що маю.

Не думаю. І болі всі, що душу потріпати полюбляють… забуваю.

Мені і так задовго довелось без тебе жити.

І то є не життя. То просто виявилося…

складно виживаю…" — пише Дмитро для своєї коханої.

Нагадаємо, що цієї весни співак дав концерт в Одесі. Всіх вразив аншлаг, який вдалося зібрати — навіть самого співака. Він нагадав йому заходи, які відбувалися ще до повномасштабного вторгнення. До слова, до початку масштабної фази російсько-української війни Дмитро Монатік отримав звання заслуженого артиста України.