Чому спати ногами до дверей не варто: прикмета, яка гарантує нещастя

Читать на русском
Автор
23823
Так можна привабити злого духа
Так можна привабити злого духа. Фото Телеграф

Спання ногами до дверей є поганою прикметою у різних культурах

Процес сну завжди був оповитий різними забобонами. Люди намагалися убезпечити себе під час сну від різних злих сил, клали під подушку обереги чи дотримувалися прикмет і забобонів. До прикладу, спати ногами до дверей — це один з найпоширеніших забобонів, який має корені в різних культурах і релігіях.

  • У китайській традиції фен-шуй, яка вчить про гармонію енергетики простору, спати ногами до дверей означає порушувати природний потік чи. Це може призвести до втрати життєвої сили, здоров'я, багатства і успіху. Також вважається, що таке положення схоже на те, як трупи виносять з будинку, тому це притягує смерть і нещастя.
  • У християнстві спати ногами до дверей також асоціюється зі смертю, адже так розташовують ліжко у поминальному будинку. Крім того, це вважається неповагою до Бога і святих образів, якщо вони знаходяться на стіні над дверима.
  • У ісламі спати ногами до дверей також не рекомендується, адже це може означати втечу від Аллаха і його благословення. Також це може свідчити про байдужість до гостей, якщо вони раптом зайдуть у кімнату.
  • У народних віруваннях спати ногами до дверей також має негативне значення. Вважається, що так можна привабити злого духа або ворога, який може напасти на сплячого. Також це може означати втрату коханої людини або розлучення.

З практичної точки зору, для хорошого сну зробіть свою кімнату затишною і комфортною, щоб ви відчували себе у ній безпечно і зручно. І не забувайте про гарну вентиляцію, чистоту і свіжість постільної білизни. Це допоможе вам спати міцно і мріяти про приємне.

Нагадаємо, що телевізор у спальні може принести проблеми для вашого сну. Цей пристрій притягує негатив до того, хто спить, а також просто погіршує якість спання людини. Також ми ділилися порадою, як ставити склянку з солоною водою під ліжко, щоб очистити енергетику приміщення та відвести негатив.