Як телевізор в спальні може зробити вас бідними: 3 причини не ставити його у спальні

Читать на русском
Автор
12860
Телевізор — це не найкращий гаджет для спальні
Телевізор — це не найкращий гаджет для спальні. Фото Телеграф

Багато людей ставлять телевізором перед ліжком задля зручності і роблять помилку

Спальня — це місце, де ми відпочиваємо, релаксуємо та заряджаємося енергією на новий день. Тому важливо, щоб ця кімната була затишною, комфортною та сприяла гарному сну. Але чи знаєте ви, що телевізор в спальні може бути не тільки зайвим, але і шкідливим для вашого благополуччя, як і дзеркало. Існують різні наукові та езотеричні аргументи, які підтверджують цю тезу. Давайте розбиратися, чому телевізор ніколи не можна ставити в спальні і як це може призвести до бідності.

  • Телевізор в спальні може мати негативний вплив на ваше фізичне, психологічне та фінансове становище, адже таким чином ви порушуєте свої біоритми та якість сну. Якщо ви дивитеся телевізор перед сном або у ліжку, ви стимулюєте свою нервову систему та гальмуєте виділення мелатоніну — гормону сну. Також ви піддаєтеся впливу синього світла випромінювання, яке знижує розслаблення м'язів та глибину сну. Це призводить до того, що ви погано спите, часто прокидаєтеся, маєте кошмари або безсоння. А це, у свою чергу, погіршує ваше здоров'я, настрій, продуктивність та імунітет.
  • Ви знижуєте свою інтимну гармонію та емоційний контакт. Якщо ви дивитеся телевізор у спальні, ви відволікаєтеся від свого партнера та втрачаєте можливість для романтичної бесіди, обіймів або сексу. Телевізор стає конкурентом у ваших стосунках, який забирає вашу увагу, час та енергію. Також ви можете переносити на свого партнера негативні емоції, які викликає телевізор, такі як стрес, гнів, страх або сум. Це призводить до того, що ви втрачаєте інтимну гармонію та емоційний контакт, що може призвести до конфліктів, розладу або розлучення.
  • Ви блокуєте свою фінансову енергію та притягуєте борги. Якщо ви вірите в фен-шуй або інші езотеричні практики, ви повинні знати, що телевізор в спальні може бути джерелом негативної енергії, яка заважає вашому благополуччю. Телевізор є металевим предметом, який символізує борги та зобов'язання. Також він створює електромагнітне поле, яке розсіює вашу фокус та концентрацію. Це призводить до того, що ви не можете реалізувати свої цілі, плани та мрії, а також притягуєте до себе борги, нестачу або втрату грошей.

Нагадаємо, якщо ви постійно заряджаєте свій телефон вночі, ви ризикуєте перегріти його акумулятор, зменшити його ресурс та спричинити пожежу. Також ви піддаєтеся впливу електромагнітного випромінювання, яке може завадити вашому сну, знизити ваш імунітет та спровокувати головний біль. Якщо ж ви спите з кішкою, ви також можете мати проблеми. Деякі люди вважають, що кішка, яка лягає біля вас спати, — це поганий знак або ревнощі. Також кішка може передати вам паразитів, алергенів або інфекцій. Крім того, кішка може заважати вашому сну своїми рухами, звуками або запахами.

Нагадаємо, що сон — це важлива складова нашого здоров'я та самопочуття. Якщо ви страждаєте від безсоння, ви можете спробувати дотримуватися деяких простих порад, які допоможуть вам заснути без проблем. Наприклад, ви можете створити комфортні умови для сну, регулюючи температуру, освітлення та шум у вашій спальні. Також не варто спати з домашніми улюбленцями, які можуть передати вам паразитів чи інші хвороби, заважати вашому сну. Однак якщо ваша кішка таки лягла з вами спати, то дізнайтеся, що це означає.