"Разом із Каменських": Потап поділився рідкісним селфі з дружиною

Читати російською
Автор

Репер рідко публікує їхні спільні фото

Український репер Потап, якого раніше хейтили через перебування закордоном, опублікував рідкісне фото, де він разом із дружиною Настею Каменських. Спільні світлини в Instagram Олексія Потапенка з'являються досить рідкою.

Як йшлося у дописі, зіркова пара вирушила на весілля друзів у Києві. "Їдемо на весілля! (Не наше) разом з @kamenskux", — написав репер.

Пізніше в сторіс пара виклала кадри з самої події. Там також йшлося про те, що їхні друзі, яких вони приїхали привітати, чекають на народження дитини. На весіллі молодята дізналися стать свого майбутнього малюка — у них буде донька. Весілля проходило в "Новому РАЦСі" у столиці, де їхні друзі обмінювалися обручками.

www.instagram.com/realpotap

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що співачка Настя Каменських викликала сміх і негатив у мережі через своє відео, де вона ридала про своє важке життя. Вона скаржилася на те, що вона не може спати, їсти і розважатися, бо працює без вихідних і без відпочинку. Це викликало бурю критики та іронії від користувачів інтернету, які вважають, що Настя не має права нарікати на свою долю, бо вона має все, що хоче. Деякі з них навіть запустили новий флешмоб, де пародіювали її відео. Крім того, ми розповіли вам, що Потап показав свою сімейну ідилію, як снідають його син і дружина Настя Каменських. Він опублікував у своєму Instagram-сторіз фото з кухні.