"Вміє намотати мене на лікоть": Маша Єфросиніна розкрила "неочікувану правду" про сина

Читать на русском
Автор
11023
Маша Єфросиніна та її син (у кружечку)
Маша Єфросиніна та її син (у кружечку). Фото https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Але тільки діти роблять її щасливою

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, чий чоловік нині воює в ЗСУ, розповіла про складнощі материнства. Вона зробила неочікувану заяву, що робота їй дається простіше, ніж перебування в дитячій компанії.

В своєму Instagram-пості Єфросиніна опублікувала чорно-біле фото з її 8-річним сином Сашком. Вона написала, що її син є тією єдиною людиною, хто може "намотати її на лікоть".

"Ця людина з молочною краплиною на підборідді — єдина в світі, яка вміє намотати мене на лікоть. Працювати 24/7 легше, ніж відпочити тиждень з 19 та 8 річними кровиночками. Але ж тільки їм вдається за якусь мить зробити мене щасливою ..", — пише телеведуча.

Пост телеведучої викликав хвилю коментарів від її підписниць. Багато хто висловив співчуття Єфросиніній і подякував їй за те, що вона так відверто розповіла про материнство.

Єфросиніна зізналася, що втомлюється бути з сином. Коментарі з допису

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що телеведуча Маша Єфросиніна потрапила в скандал з колегою Юрієм Горбуновим, який збирався знімати скандальний серіал "смт Інгулець". Після цього Єфросиніна звернулася до своїх підписників з закликом не шукати ворогів серед своїх, але лише розгнівала українців своїми словами. Крім того, ми розповідали, що в росії покарали Машу Єфросиніну заочним арештом через її патріотичні дописи у соцмережах.